Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?...

Mit jelenthet ez az álom? Annyira fura.

Figyelt kérdés

Megálmodtam egy fiúnevet....nagyon sokszor megismételtem álmomban, nem tudom miért...talán álmomban az a fiú volt a barátom vagy nem tudom de emlékszem hogy egy papírt teleírtam vele (álmomban). Utána felkeltem és emlékeztem a névre: "Tóth Roland"...az a fura hogy sehogy sem ugrott be hogy ismernék ilyen nevű srácot (és egyébként nem is ismerek)...de kíváncsi voltam és rákerestem facebook-on...hát nagyon meglepődtem amikor kiadott egy srácot egyit látásból elég jól ismerek szinte minden nap ottvan a buszon. De nem is tetszik, nem is ismerem és nem is tudtam hogy így hívják. Egyébként az álombeli srác arcára nem emlékszek de nm hiszem hogy ő volt..

Miért álmodtam a nevével? 16/L

2012. ápr. 6. 16:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy valami színésszel álmodtál?
2012. ápr. 6. 22:49
 2/3 A kérdező kommentje:

Van ilyen nevű színész? :O

Amúgy nem hiszem :/

2012. ápr. 6. 23:47
 3/3 anonim ***** válasza:
ezt a kérdést már feltetted 1×. figyelj oda jobban.
2012. ápr. 7. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!