Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Még régebebn álmodtam azt, hogy be vagyok egy épületbe zárva. Járkáltam az emeletek és a szobák közt mindegyik egyfomán szürke és sötét volt. Semmi nem volt sehol, csak a falak. Egyszer találtam egy törött ablakot és mikor kiakartam ugrani hirtelen ott is egy fal lett. Majd sorba az összes ablakon, és így tovább és így tovább. Végül egy ablakok nélküli épület lett. Rendesen éreztem, hogy fázok és félek. Mikor visszarendeződött az épület, újra lettek rajta ablakok. De már azokon rács volt és elsírtam magam álmomban. Arra ébredtem fel, hogy rendesen folytak a könnyeim...      
2012. márc. 31. 21:14
 1/2 anonim válasza:

Nekem van egy álmos könyvem és én ezeket találtam benne:

Sötétség:

-sötétség olyan lelki állapotot jelez, amelynek megváltozását csak más emberektől remélhetjük:védtelennek érezzük magunkat és segítséget várunk

-sötétségben vagyunk:tanácsra van szükségünk

Ablak:

-összetört üvegű ablakot látni:szidalmaznak

-ablakon kinézni:megcsalt remények

-csukott ablakot látni:ádázul üldöznek

Sajanos csak ennyit találtam remélem tudtam egy kicsit segíteni...

2012. márc. 31. 21:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :) valamennyire igen, de sajnos az álmom tényleges mondanivalója még így is rejtve maradt előttem
2012. márc. 31. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!