Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Kígyókkal álmodtam, mit jelent?

Kígyókkal álmodtam, mit jelent?

Figyelt kérdés
Álmomban kígyókat és más állatokat tartottam a házban. Volt citromsárga viperám, lila boám meg más színes állatok, egyik sem a valós színeiben. De féltem tőlük és úgy döntöttem meg akarok szabadulni tőlük. Aztán egy esküvőn találtam magam, egy régi barátom mellett akit megkértem segítsen. Erre felállt az ifjú pár és bemutatott engem a tömegnek és megkérte őket vegyék meg a kígyókat. többre nem emlékszem.. Van jelentése?

2012. márc. 31. 10:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Hááát. Freud sokat tudna erről mesélni.
2012. márc. 31. 11:56
 2/6 anonim ***** válasza:
A fiú nem könnyeztette meg a viperát?
2012. márc. 31. 11:57
 3/6 anonim ***** válasza:
A kígyó a megvilágosodást jelenti.
2012. márc. 31. 12:57
 4/6 A kérdező kommentje:

He-he Nagyon köszönöm.

Senki más?

2012. márc. 31. 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:

A kígyó valóban erősen fallisztikus. Lány vagy, ugye? Túl sok fiú volt az életedben? Túl sok szex? Próbálasz megszabadulni, mert már nyomaszt, félsz?

Az esküvő = hűség a sírig, monogámia. Itt megszabadítanak a kígyóktól, azaz a csak-szexuális kapcsolataidtól...

Van benne valami?

2012. ápr. 1. 01:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Én (f) vagyok de én is álmodtam kígyókkal nagyon régen,de ezek aranyszínűek voltak,de nem bántottak,sőt,meghajoltak előttem,és utat mutattak,de nem tudom mit jelenthet ez,én annak ellenére is féltem tőlük, elég érdekes volt,mert rovarok üldöztek,és azok megmentettek,és amint tudjuk,a kígyók,(HÜLLŐk) :)
2012. máj. 29. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!