Mit jelent egy ilyen visszatérő álom?
szia! szerintem, azt amit átélünk az életben, amitől félünk, vagy amire vágyunk, éjjel álmunkban dolgozzuk fel.
a megoldást a saját életedben kell keresned.
az álmok általában képletesek, nem mindig pont konkrét dolgokat álmodsz meg, meg kell őket fejteni.
az álmod két teljesen ellentétes helyszín. az egyik jó, a másik rossz, ami furcsa, h mindkét helyen egyedül vagy.
nem lehet pl. h félsz a magánytól?
a te álmodat, csak te tudod megfejteni :)
az álmod megfejtését nem úgy értettem, h könyvekben nézz utána, hiszen minden ember egyedi, saját életúttal, saját tapasztalatokkal. az álom megfejtését a saját életedben kell keresned. gondold végig, miket éltél meg eddig, egészen pici korodtól, milyen eseményeket nem tudtál esetleg feldolgozni, milyen események érhetnek a jövőben, amik elé kételkedve állsz, stb.
remélem sikerül :)
Mit érzel a két különböző helyszínen?
Szerintem pusztán annyit akar jelezni a tudatalattid ezzel, hogy a dolgokat nézheted pozitívan vagy negatívan is, te döntöd el, hogy melyik utat választod.
Azaz csak rajtad áll, hogy a világot "lepusztult gyárépületnek" vagy "gyönyörű zöld mezőnek" látod. :)
Ebben lehet valami. Mert tényleg jellemző rám, hogy van amit nagyon rossznak látok, pedig nem kellene, és van amit nagyon jónak, aztán kiderül, hogy mégsem az.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!