Mit jelenthet a macska halál?
Figyelt kérdés
Az álmomban volt egy macskám, aki véletlen kiesett a 4.-ről és meghalt, jelenthet ez valamit?2012. márc. 25. 09:53
1/7 anonim válasza:
Semmit, én is álmodtam már hasonlót, csak nekem kutyám és elütötte az autó semmit sem jelentenek az álmok.
2/7 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy ehhez valamilyen módon köthető információkat dolgozott fel éjszaka az agyad. Az álmoknak NINCS jelentésük vagy hatásuk a jövőnkre.
3/7 anonim válasza:
Ne aggódj! A te macskádnak is "kilenc élete van"!
4/7 anonim válasza:
Az enyém kilenc hónaposan esett ki a harmadikról. Semmi baja sem lett. Az állatorvos mondta (biztos ami biztos elvittem), hogy általában csak az állukat ütik be, akkor ha a nyaka nem olyan erős. Olyat is hallottam, hogy a nyolcadikról esett ki egy karcolás nélkül. Én nem aggódnék :)
5/7 anonim válasza:
Az előbbiek válaszain kívül még amiatt sem kell aggódnod, mivel szerencsére ez csak az álmodban történt meg, tehát a macskádnak biztosan nem történt baja, az állatorvoshoz nem kell elvinned! :))
Egyébként az álom az esetek 99 %-ában nem jelent semmit.
6/7 tetris válasza:
Van az életedben valami számodra igen kedves dolog, ami miatt aggódsz, nem szeretnéd elveszíteni. Ennek álombali kivetülése egy macska képében jelent meg.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... nincs macskám amúgy, ezért is írtam, hogy az álmomban volt... csak én valamilyen szinten hiszem, hogy van jelentése az álmoknak, nilyván ezért írtam fel. Szóval külön köszönet tetrisnek!
2012. márc. 28. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!