A cicák tényleg így halnak meg?
Az enyém nagyon nyávogott, odajött hozzám anyukámhoz is, és úgy pusztult el a földön szegénykém.
Nyugodjon békében.:(
Nagyon sok más emlősállat is hasonlóan viselkedik ebben az esetben.
Üdv!
Leftlegged Player :)
Nekem két cicám is meghalt a nyáron, nem sokkal egymás után. Leukóziusuk volt és húgykövük. Egyikőjük az alomtálcában, a másik az ablakban heverve hagyott itt minket. :(
Számomra ebből úgy tűnik, hogy erre még nem voltak felkészülve.
Valahol egyszer azt olvastam, hogy ezt azért csinálják, hogy ne legyenek a terhedre, és ne szenvedj miatta annyira. Szerintem ez a rosszabb verzió, mikor bizonytalanságban vagy, hogy vajon hazajön-e még, nem csak beszorult valahova, és várja, hogy kiszabadítsák, vagy esetleg befogadta-e valaki. Ha te találod meg a testét, a látvány megviselhet, de legalább el tudod temetni, és el tudsz tőle búcsúzni úgy, ahogy megérdemli, és a szived is nyugodtabb lesz.
Azért ne add még fel : ) Plakátolj, kérdezgess szomszédokat, nézd a menhelyekre bekerülő cicákat stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!