A kóbormacskák is párolt egeret fognak,meg pácolt verebet.
Ezt a baromságot.:-))
Azért nem szabad,hogy vedd meg a drága tápokat!!
2011. dec. 7. 13:43
8/19 A kérdező kommentje:
5-ös, bocsánat hogy ilyen jelzővel illetlek, de köszke. 2 csodálatos 3 hónapos kis cicát itt hagyott nekem a cicamamájuk, már kajába becsempészve féregtelenítettem őket, prémium hamival etetem, de valami saját konyha főzésűt is ki kell nekik találnom (amibe sok a tápérték) mert a "gatyám is rá megy" a select gold és royál caninra!
2011. dec. 7. 13:48
9/19 anonim válasza:
Azért nem szabad nyersen, mert a sertés hordozhatja a halálos Aujeszky betegséget. Igaz, hogy több éve nem bukkantak Mo-n fertőzött állatokra, de azért jobb a biztonság szerintem.
2011. dec. 7. 13:48
10/19 anonim válasza:
Szóval a 76% vagyok.Rosszul tetted fel a kérdést,és mindenki félremagyarázta.
A macska mindent megehet,csak nem szoktak neki húst sütni.De a túróstésztától a leveszöldségig minden maradéjból kaphat.Most fognak megkövezni.Még a linkelt szakértő oldal is azt mondja,hogy nyersen is ehet bármilyen húst,hiszen húsevő, és a természetben is nyersen találja,csak a tápforgalmazó cégegnek érdeke,hogy meghülyítse a cicatartókat.Megijessze ,hogy vedd meg a tápjait.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!