Sült csirkehúst szabad adni a patkánynak? És ha igen akkor mennyit?
Csirkét szabad (csak fiatalt, tyúkot tilos!). Extraszűz olivaolajban célszerű megsütni, patkányára valamit is adó gazda nem tenné másképp. Enyhén fűszerezni. A csont marhaság, természetesen gondosan ki kell előtte filézni.
Szükség esetén fiatal páratlanujjú patás egyes részei is alkalmasak lehetnek, de ezután háromnapos léböjtkúra javasolt. A disznó felejtős.
főtt csirkehúst mondjuk levesből lehet. ne legyen túl sós vagy fűszeres.
sült csirkéből a csontot amit meghagysz odaadhatod neki, lerágja a maradékot róla. már amelyik. az én patim nem eszik húst, nem kell neki.
Én a csirkepaprikás után szoktam nekik adni a csontot, amiről nagyjából leettük a húst, de porcogó még van rajta. Imádják. :)
Persze ne legyen túl fűszeres és túl olajos.
Konkrétan én husit nem nagyon adok nekik, csak "maradék" husit, mert ők azt is imádják, és nem rájuk főzök, hanem magamra. :P
15:51: Páratlan ujjú patás -- lóhúsra gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!