Milyen felszerelés kell 2 patkánynak?
nagyon szeretnék patkány de nem tudom hogy milyen felszerelések kellenek nekik
lécci segítsetek!!
Nem kell nekik semmi extra, csak egy nagyobb ketrec, itató és egy házikó amiben elbújhatnak.
Én búvóhelynek egy kemény műanyag csövet használtam ( olyasmi kemény, amilyen pl. a gázvezetéket ), valamint farmeranyagból készítettem nekik függőágyat, bár ezt hetente cseréltem mert megrágátk + pisis lett.
Elég akkora, de ez a minimum méret kettőnek. Sokszor ki is kell engedni őket.
Kell még egy nagyobb ház bele, függőágy amit te is varrhatsz akár, etetőből olyat amit oda lehet csavarozni a ketrecre, különben állandóan kiborítják. Golyós itató is kell. Jó fajta kaja, alom. Ha lehet a ház ne fából legyen mert összepisilik és büdös lesz állandóan, nem lehet kimosni belőle, enyémek meg szétrágták az oldalát is. A műanyag jobb, kerámia mégjobb.
És a patkányt ne kereskedésből vedd, mert ott szinte biztos hogy beteg állatot kapsz aki még az sem biztos hogy kézhez szokik majd. Inkább kicsit drágábban de tenyésztőtől vegyél egészséges, kézhez szokottat.
Én vettem fogkoptatót, de felesleges pénzkidobás volt.
Ugyanúgy megrágtak minden mást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!