Igaz hogy a cicák jobban el vannak egydül mint a kutyák?
Mit csinál a macskád, ameddig dolgozol, erről szól a fenti videó.
Jól el vannak egyedül, de kell velük törődni, azért ne legyen olyan unalmas alvós az egész élete.
Nekem kettő macskám van lakásban, hogy legyen legalább társasága, mert nyilvánvalóan nem érek rá akkor sem csak vele foglalkozni, mikor otthon vagyok, aztán meg alszom is. Szerintem úgy jobban el vannak.
Szia!
Nekem egy cicusom van. A lakótársnőimmel reggel nyolcig elmegyünk otthonról, én érek haza a legkorábban fél öt körül. A cica tök jól elvan egyedül is, nem szed szét semmit, nagyrészt csak alszik. Amikor hazaérek, felpörög és játszik, rohangászik estig. Amikor megágyazok, már mászik is be az ágyba :) :)
Szia!
Elöször is gratulálok a cicádhoz :)
Nekem is ez van (sajnos)én is elég későn járok haza suliból!!!
De az én cicám jol elvan magába ha mondjuk kiraksz neki valamilyen csörgö-zörgő játékot pl:szatyrot vagy egy kislabdát..stb akkor jol el lessz magába is!!!
De az bisztos h vár haza!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!