A cicák tényleg így halnak meg?
Mailerdeamon :
" Leukóziusuk volt és húgykövük. Egyikőjük az alomtálcában, a másik az ablakban heverve hagyott itt minket. :( "
Ne haragudj, hogy megkérdezem, de a húgyköves cicát kezeltettétek? Az enyém is az, de a gyógytápok etetésével tünetmentes szerencsére. Viszont ez a betegség kezelés nélkül rendkívül fájdalmas, hogy hagyhattad hogy az alomtálcában szenvedve haljon meg?? Elnézést ha nem erről van szó, de majdnem elsírtam magam.
Szerintem ez változó.
Persze vannak ilyen esetek is.
Az tény h a cicák nagyon kis aranyos,okos állatok és bizony képesek arra is h mielőtt elmennének odamennek a gazdijukhoz vagy akin ugyérzik h szeretik és utánna mennek el vagy utánna koborolnak és mennek el.:-(
És öszinte részvétem!!!
Nagyon sajnálom!!!:((
MA REGGEL HAZA JÖTT A CICÁNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)))))))))))))))))))))))
NEM HISZEM EL MÉG MOST SEM. OLYAN BOLDOG VAGYOK, HOGY LEÍRHATATLAN!!!
Két hétig és két napig volt távol. Komolyan azt hittük, hogy... (le se írom). És pont ebben a nagy hóban, meg minuszokban ment el, csoda, hogy kibírta, el nem tudjuk képzelni, hogy hol kódoroghatott étlen-szomjan ebben a hidegben ennyi ideig. Már lemondtunk róla, hogy valaha viszont látjuk. ÉS MOST ITT VAN!!! :))))))))))))))))
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A BIZTATÓ / VIGASZTALÓ SZAVAKAT!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!