Többet foglalkozzak vele? (többi lent)
Kezdem az elején:
Nyáron született két kis macskám két hétre rá meghalt az annyuk(öreg volt). Van egy tacskó keverékem vele nagyon jóba lettek a házában aludtak játszottak vele együtt napoztak. De 2011 december 4-én eltűnt és azóta nem jött vissza. A macskák ketten maradtak de most január 16.án lelőtték az eggyiket. Most már a 4 állatból egyetlen kismacska él. Szegény még kicsi és nem tudom hogy így egyedül mi lesz vele. Az annya után ott volt a kutyám utána a testvére de ő is meghalt. Foglalkozzak többet vele? Mit tegyek?
kösz a gyors válaszokat
1. válaszoló kösz és én vigyázok rájuk de mitcsináljak ha a macskát egy idegbeteg barom meglőtte és a macska meg belehalt? a kutya meg 7 éves volt de kb 4 évig pórázon volt mert ide nem engedte apum és mamákméknál kellett lennie de csak úgy lehetett hogy kikötve.
3. válaszoló tejet kaptak de 5 hetes korukban kaptak húst meg macska kaját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!