Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi volt eddig a legszörnyebb...

Mi volt eddig a legszörnyebb rémálmod?

Figyelt kérdés
(Légyszi ne tegyétek át az ezo kategóriába, mert nem olyan válaszokat akarok, csak tárgyilagost). Mit éreztél és tettél utána? Neked is volt olyan 'lebénulás' érzésed, hogy nem mertél megmozdulni?

2012. márc. 18. 23:34
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Egyszer azt álmodtam hogy egy kiscsaj beköltözött a falunkba. Volt nála láncfűrész. Amikor kint játszottam a kutyámmal akkor felébresztette a kutya a nőt. Kijött a beindított láncfűrésszel. Rengeteg ideig kergetett vele.Elbújtam egy gödörbe, és elment onnan. Másnap ahogy kinyitottam a kaput ugyanez történt csak akkor egy kukában bújtam el, mert nem volt más választásom. Hazamentem. Be mentem a lakásba és ott feküdt a lány az ágyamon. Megint ki akart nyírni. Gyorsan kimentem aztán megint bementem,utána kizártam a lányt. Másnap nézem a híreket és mondták hogy megölték azt a "láncfűrészest". Másnap kiderült hogy nem is ölték meg.Kopogott az ajtónkon és amikor kinyitottam a hajamnál fogva ráncigált át hozzá. Azt mondta hogy holnap nyír ki. Kitaláltam addig egy jó tervet. Gondoltam este ha elalszik egyszerűen megölöm a láncfűrésszel.De nem úgy sült el a dolog. Láttam egy idegen fiút. Mondta hogy ő most ölte meg, és meg akarja főzni. Megkérdezte hogy akarok-e belőle enni. mondtam neki: fúúúúj, nem! Ő viszont felzabálta, így ugyanolyan lett mint a csaj. Meg akart utána ölni (miután evett). Megfogta a láncfűrészt és mondta hogy te leszel a következő! Utána felébredtem.
2012. szept. 24. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!