Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Látta már valaki a "kalapos...

Látta már valaki a "kalapos embert"?

Figyelt kérdés
Most lehet, hogy hülye vagyok, hogy rákérdezek....de a lányom hónapok óta fél ezért vagy köztünk alszik vagy ott kell bent maradni vele éjjel a szobájába. Tegnap este remegve mondta, hogy nem bír a szobában bent maradni, mert ott a kalapos gonosz ember. Józan eszemmel tudom, hogy csak árnyékot láthatott...de mégis olyan ijesztő belegondolni, hogy mi van, ha nem. Látta már más is?
2012. febr. 4. 08:41
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:

nem lehet hogy valami véletlen folytán látta a "Rémálom az Elm utcában" című filmet? vagy meséltek neki róla?

a filmben Freddy-nek kalap van a fején

2012. febr. 11. 12:44
 22/38 A kérdező kommentje:

Egészen biztos, hogy nem látta (még véletlenül sem). Meg sincs se nekünk se senkinek a családban, de szerintem ha azt megnézte volna akkor ennél durvább lenne a hatás.

Mivel azóta nem mondja így szerintem biztosan valamelyik játékának az árnyékát látta. Előtte rendeztük át a szobát és biztos még új volt neki minden.

2012. febr. 11. 19:42
 23/38 anonim ***** válasza:
86%

Tudtad, hogy egyszer egy 12 éves gyerek eltűnt egy beépített gardróbból, amibe azért ment be, hogy szívassa az öccsét, aki azt hitte, hogy mumus lakik benne?!

A gyereket sohasem találták meg, nem tudja senki sem, hogyan jutott ki a szekrényből, nem találtak mást a szekrényben, csak ami eredetileg benne volt + a ruháit összehajtva és a cipőit.

Nem vicc a fentebb írt történet.

2012. febr. 11. 20:13
 24/38 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó remélem nem sértődsz meg, de nem hiszem el amit írtál. Erősen városi legenda szagú.
2012. febr. 11. 20:38
 25/38 vanp78 válasza:
100%
Nah akkor mondok egy sztorit haza értem épp melóból haverommal élünk albérletbe és mondta h nincs-e kedvem kimenni sörözni pár spanunkal h a ge*ibe ne lenne kimentünk söröztünk meg minden olyan este 11 fele haza indultunk haverommal amikor hátranéztünk és láttunk egy embert balon kabátba vászon kalapba arcát nem lehetett látni és kb akkor volt a keze mint az én egész arcom néztük egy darabig utánna leindultunk míg az követett minket ha megáltunk megállt elindultunk megálltunk megállt kezdtünk már suttogni egymással h neki megyünk és lecsapjuk mer kitudja mit akar megálltunk hátra néztünk sehol senki kicsit parásan haza értünk kajáltunk tusoltunk lefeküdtünk aludni fél óra se telhetett el amikor olyan hangokat hallottunk mint ha valaki kopogtatna az üvegen kinéztünk az ablakon sehol senki vissza feküdtünk amikor törés hangot hallottunk kinéztünk az ablak be volt törve összes villanyt felkapcsoltuk ami volt de nem találtunk senkit felhívtuk a rendőrséget jah és tudni kell h a ház 4. emeltjén laktunk nah szóval kihívtuk a rendőröket mondták várjuk meg őket a ház előtt megvártuk vissza mentünk a házba a rendőrök átkutattak mindent sehol senki elmentek haverom elment wc-re amikor egyszer elkezdett ordibálni h menjek oda és ott volt a párás üvegen a hatalmas kéznyom szóval létezik ez a csávó aki nem hiszi ezt a sztorit az így járt majd ha találkozik vele rájön :)
2012. máj. 31. 20:53
 26/38 yossarian44 ***** válasza:
31%
Előző, látom te is olvastál a neten slendermanról...
2012. jún. 15. 06:49
 27/38 sosgabor83 válasza:
100%
Nem hiszem hogy butaságot mond a gyerek!Nekem az unokahugom lát egy fekete kalapos embert,és néha ott van egy másik is csak az egy nő.Unokaöcsém pl ő volt klinikai halál állapotban,és volt olyan hogy fent voltunk náluk és annyit mondott nekem hogy ott van mellettem a néni!Fényképeken pedig megmutatta hogy ki volt az a személy.Nagymamám!Én 3 éves voltam mikor elhunyt és az unokaöcsém még tervbe se létezett.Ja beszélgetni szokott nagyapámmal is.Most 20 éves a srác
2013. jan. 30. 13:42
 28/38 anonim válasza:
Barátnőm is látott ilyet régebben!
2014. jan. 20. 01:58
 29/38 anonim válasza:
100%
Nem akarlak megijeszteni, de kiskoromban en is a kalapos embertol feltem, mert egyszer lattam az arnyekat, ahogy az ablakom elott all.
2014. márc. 29. 17:02
 30/38 anonim ***** válasza:
0%
A kalapos ember azóta biztos eltűnt. De lehet, hogy így akarta rávenni a szülőket, hogy éjjel is vele legyenek, hogy gyorsan kitalálta magának valami félelmeteset, amitől a szülők megvédhetik. De az is lehet, hogy egyszerűen csak látott az utcán vagy valahol egy kalapos embert (ilyenből azért van egy pár), s azt nagyon félelmetesnek találta, s este is eszébe jutott. Felnőttekkel is megesik, hogy este az ágyban eszükbe jut egy dolog, ami napközben bosszantotta. A kisgyerek viszont még nem tud különbséget tenni képzelet és valóság között, hiszen számára mindkettő egyformán lehet vidánóm vagy félelmetes.
2014. aug. 10. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!