Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Látta már valaki a "kalapos...

Látta már valaki a "kalapos embert"?

Figyelt kérdés
Most lehet, hogy hülye vagyok, hogy rákérdezek....de a lányom hónapok óta fél ezért vagy köztünk alszik vagy ott kell bent maradni vele éjjel a szobájába. Tegnap este remegve mondta, hogy nem bír a szobában bent maradni, mert ott a kalapos gonosz ember. Józan eszemmel tudom, hogy csak árnyékot láthatott...de mégis olyan ijesztő belegondolni, hogy mi van, ha nem. Látta már más is?
2012. febr. 4. 08:41
1 2 3 4
 11/38 anonim válasza:
100%
szerintem is vedd komolyan. Igen, lehet hogy csak kitalálta az egészet, de egy pszhichológus segíthet neki, mert a későbbiekben gondot okozhat ha ez benne marad
2012. febr. 4. 14:09
 12/38 Antimod ***** válasza:
79%

"Mi az, hogy hallott róla? Hallani olyanról lehet ami létezik :)"

OK, azt hittem, ez valami létező legenda. :)

Én kétszer láttam megmagyarázhatatlan dolgokat, mindkettőt kiskoromban. Amúgy pedig többnyire olyasmiktől féltem, amitől csak tartottam, hogy megjelenik (és TV-ben láttam vagy álmodtam).

Szerintem sem szabad bagatellizálni, mert úgy fogja érezni, hogy nem veszitek komolyan, pedig ő tényleg lát valamit (nem biztos, hogy a kalapos embert, de valamit). Valahogyan meg kell nyugtatnotok, hogy nem árthat neki, hogy ne féljen (annyira).

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. febr. 4. 14:22
 13/38 yossarian44 ***** válasza:
34%

" Hallani olyanról lehet ami létezik"

Hallottál már a rézfa..ú bagolyról?

Persze, hogy hallottál.

Létezik?

Persze, hogy nem.

Egyébként én láttam egy kalapos embert, Leonard Cohen az egyik plakátról kalapban pislogott lefelé.

2012. febr. 4. 17:11
 14/38 A kérdező kommentje:
Jajj semmi képen nem akarjuk elbagatellizálni, mert vagy képzelődött vagy tényleg látott valamit a félelme igencsak valós volt. Kapott egy szép rózsaszín zseblámpát. Mondtam neki, ha éjjel felkel és lát valami furcsát nyugodtan világítson rá és meglátja, hogy csak egy megszokott játék lesz ami ijesztőnek tűnik a sötétben.
2012. febr. 4. 19:42
 15/38 A kérdező kommentje:
Egyébként ha gyakori lesz ez a fajta rettegése éjjel akkor lehet felkeresünk egy gyerekpszichológust, mert ki tudja talán a tesó+ovi miatti szorongásait így éli meg. Igaz a tesó 1.5 éve született, de ki tudja, hogy mi játszódik a kis lelkében.
2012. febr. 4. 19:44
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha azt mondanátok neki, hogy most elzavarjuk, és a kedves apuka bemenne egy baseball ütővel, baltával, valamivel, nagy lármát csapna, majd győztesen kijönne a szobából, és megmondaná a picinek, hogy úgy elverte a gonosz embert hogy az nem fog visszajönni?
2012. febr. 6. 09:58
 17/38 anonim válasza:
100%

nem tudom ez segít e de én gyerekkoromban a "szemesbottól" féltem

de annyira hogy én sem maradtam meg a szobámban.

azt nem tudom hogy hol hallottam, de szerintem azt a szemesbotot én találtam ki. Félelmetes volt és "úgy éreztem követ"

Sokáig nem mertem Anyukámnak megmondani, aztán egyszer elmondtam. Anyukám humorral próbált segíteni. Azt mondta rajzoljuk le, és együtt lerajzoltuk, és Anyukám azt mondta ez így nem is félelmetes. Aranyossá tette

Hát nem tudom segít-e, de nekem akkor bevált

2012. febr. 6. 18:19
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez az elemlámpás megoldás jó lehet, régen én is sötétbe mindenbe beleláttam valami ijesztőt, aztán elmentem felkapcsolni a villanyt és rögtön megértettem, hogy mi az és mért volt olyan, amit itt írtak, az is jó ötletnek tűnik, hogy apuka bemegy és kijön győztesen.
2012. febr. 6. 18:29
 19/38 anonim ***** válasza:
80%
Ovis koromban én is kitaláltam ilyeneket, hogy boszorkány, krampuszok meg ördög.És örökké az árnyakat figyeltem(még általánosban is) Szerintem csak álmodott valamit és azt egy kicsit kiszínezi. Az unokatesóm is (7éves)és ő meg folyamatosan szellemeket "lát"(rákeresett a neten és azóta csak erről beszél)
2012. febr. 6. 18:38
 20/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat. Sajnos azóta is kimászkál közénk, bár legalább nem látom rajta azt a félelmet.
2012. febr. 9. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!