Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Látta már valaki a "kalapos...

Látta már valaki a "kalapos embert"?

Figyelt kérdés
Most lehet, hogy hülye vagyok, hogy rákérdezek....de a lányom hónapok óta fél ezért vagy köztünk alszik vagy ott kell bent maradni vele éjjel a szobájába. Tegnap este remegve mondta, hogy nem bír a szobában bent maradni, mert ott a kalapos gonosz ember. Józan eszemmel tudom, hogy csak árnyékot láthatott...de mégis olyan ijesztő belegondolni, hogy mi van, ha nem. Látta már más is?
2012. febr. 4. 08:41
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
58%
sok kártúnnetvörköt nézett
2012. febr. 4. 08:55
 2/38 anonim ***** válasza:
76%
Hány éves a kislányod tuti az oviban/suliban tömték tele a fejét.
2012. febr. 4. 09:08
 3/38 A kérdező kommentje:

Nem néz kártúnnetvörköt, mert utálom ezt a mesecsatornát. Sőt mindig nézem, hogy milyen meséket néz (általában dvd-t).

Egyébként ovis, kiscsoportos így nem hinném, hogy az oviban tömnék teli a fejét. Akkor inkább nagyon élénk a fantáziája :) Mert korábban a csikiszörnytől félt (rosszat álmodott...és ő riogatott mindenkit ezzel vagyis a barátait, gondolom a feszültséget így vezette le)

(egyébként nem nézünk tv-t előtte, tehát arról sem lehet szó, hogy valami nem neki való műsort nézett volna. Ha tv-t nézünk amikor ott van az ismeret terjesztő vagy sport)

De megnyugodtam, hogy nincs ilyen "lény" csak a fantáziája ijesztette meg. Biztos árnyékokat látott és beleképzelt mindent. Azért éjjel kicsit rám hozta a frászt :)

2012. febr. 4. 09:26
 4/38 Antimod ***** válasza:
60%

Honnan halott róla? Én pl. még nem hallottam, ezért kérdezem.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. febr. 4. 09:35
 5/38 anonim ***** válasza:
100%

Most ne haragudj meg, de ha azt mondom, hogy én láttam, akkor létezik a "kalapos ember"???

És akkor mit fogsz csinálni? "Kalapos emberűzőt" keresel és elüldözöd a gyerek hálószobájából?

Minket anno a mumussal "ijesztgettek" és most meg láttam a herripotterben, hogy olyan tényleg létezik. Most akkor mi legyen?

Nem az a kérdés, hogy valaki látta-e már kalapos emberünket, hanem hogy a gyereket ez mennyire ijeszti meg és hogyan lehetne megnyugtani!

2012. febr. 4. 09:38
 6/38 A kérdező kommentje:

Mi az, hogy hallott róla? Hallani olyanról lehet ami létezik :)Én sem hallottam róla tegnap estig, amikor közölte remegve és sírva, hogy nem akar a szobájában aludni, mert ott áll a kalapos gonosz ember.

Nem hinném, hogy hallott volna róla, hanem egyszerűen csak látott valami árnyékot amit kalapos embernek gondolt (kalapos embereket azért gondolom látott már az utcán) vagy legalább is remélem, hogy a fantáziája szülte nem pedig tényleg ott állt valami kalapos szellemalak.

2012. febr. 4. 09:39
 7/38 A kérdező kommentje:

5.-nek: dehogy keresek ilyet, inkább csak a magam megnyugtatására kérdeztem, hogy remélem nem létezik.

A lányommal megbeszéltük reggel, hogy árnyék volt nem kell tőle félni. A párom mondta neki, ha ijesztőt képzel akkor gondoljon hozzá valami vicceset ,ilyesmi.

2012. febr. 4. 09:42
 8/38 anonim válasza:
96%
szerintem pedig vedd komolyan hogy a lányod látott valamit. Azt mondják, hogy a kisgyerekek látják a szellemeket. Én a helyedbe felkeresnék egy gyerekpszhichológust. Én is képzeltem magamnak hülyeségeket a sötétben, de mindig megkaptam, hogy csak árnyék, aztán még most is félek mindentől mert kiskoromban nem figyeltek ezekre a dolgokra ;)
2012. febr. 4. 10:35
 9/38 anonim ***** válasza:
59%
Én már óvodában tudtam hogy szaporodik az ember, szóval nem kizárt, hogy van egy debil csoporttársa, mint nekem volt.
2012. febr. 4. 10:54
 10/38 anonim ***** válasza:
100%

lol :D

Ovis koromban és is halottam róla (az oviból). Én is meg még pár barátom is látta.

2012. febr. 4. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!