Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » álom az álomban. Mit jelent?

álom az álomban. Mit jelent?

Figyelt kérdés
az álmom egy bizarr laboratóriumban kezdődött, ahol hosszában félbevágott emberszerű lények voltak kiterítve, és körülöttük fehérköpenyesek sürgölődtek. aztán álmomban felébredtem azzal a tudattal, hogy az ágyam körül szellemek vannak, s közben nyugtattam magam, hogy csak hallucinálok. aztán megint felébredtem álmomban, amikor pedig azért sírtam, mert rosszat álmodtam. aztán anya bejött megvigasztalni és végül tényleg felébredtem. egyre többször álmodok ilyet, mit jelenthet?
2012. jan. 5. 15:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én egy magazinban (konkrétan a Hihetetlenben) olvastam azt, hogy ez a jelenség arra utal, hogy túl sok minden történik körülötted, stresszes vagy és szétszórt.
2012. jan. 29. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!