Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit jelenthet ez az álom vagy...

Mit jelenthet ez az álom vagy az álomban megjelenő terhesség?

Figyelt kérdés

Álmomban terhes voltam(erre a valóságban SEMMI esély), ráadásul két gyereket is vártam, de nem ikrek voltak(tudom, hogy hülyén hangzik de az álmomban így volt és pumktum). Kaptam két füzetet, egy rózsaszínt és egy kéket, a rózsaszínt az első gyerek születése előtt kellett elolvasnom a kéket a második születése előtt. Lényeg a lényeg, a rózsaszín könyvben azt írták, hogy az első gyerek könnyen megfog születni, még csak érezni sem fogom...Ez így is történt. Az első gyerekem megszületett, méghozzá otthon. Aztán bevittek kórházba és senki nem tudta megállapítani, hogy mikor fog megindulni a szülés csak annyit tudtak, hogy még aznap, valószínűleg nagyon hamar. A kék könyvben az állt, hogy a második gyerek születése nehéz és sokat fogok szenvedni...Na itt jön a legdurvább rész, mert csak feküdtem az ágyban és vártam, hogy szülessen a gyerek erre érezni kezdtem, hogy pisilnem kell és nem mertem elmenni WC-re mert féltem, hogy annyi kis erőfeszítéstől is megindulna a szülés...De aztán annyira kellett, hogy kimentem WC-re, ami a suli WC-je volt. Pisiltem, aztán megláttam, hogy elkezdett folyni a vérem, mintha menstruálnék csak annál ezerszer erősebben és nem tudtam mit tegyek, de nagyon véreztem és éreztem, hogy egyre jobban elgyengülök a vérveszteségtől. Aztán hallottam, hogy kinn valamelyik családtagom(már nem emlékszem ki) engem szólongat és benyit minden fülkébe. Annyi erőm volt, hogy elfordítsam a zárat, az ismerős kinyitotta az ajtót és én abban a pillanatban lefordultam a WCről és kizuhantam az ismerősöm lába elé, aztán hányingerem lett és vért kezdtem el hányni, a vérnek kocsonyás állaga volt. Itt felébredtem.

Nagyon rossz volt és napokkal ezelőtt történt de folyton eszembe jut és nyomaszt..Mit jelenthet?

L/16

2011. jún. 23. 21:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát elég hmm kellemetlen álom az tény. Szerintem kicsit gondolkodj el rajta hogy nem történt-e veled mostanában olyasmi amitől ilyesmiket álmodhatsz. Rémálom közben az agyad összevissza kiragad olyasmiket az emlékeidből amiket te talán nem is tartasz fontosnak, vagy a tudatallatidból, amire gyakran már nem is emlékszel, de az agyadban megvan még valahol mélyen. Gondold át nem volt valami ilyesmi? Gondolok arra, hogy például nem néztél-e mostanában horrorfilmet, vagy csak nem hallottál-e olyasmit hogy egy nő belehalt a szülésbe. Egy ismerős, barátnő, aki fiatal kora ellenére teherbe esett és most kétségbe van esve? Bármi ilyesmi okozhat ilyen rémálmokat, emiatt nem kell rosszul érezned magad, próbáld elfelejteni.
2011. jún. 23. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!