Azt álmodtam az éjjel, hogy kisbabám van utánna már 1-2évesnek láttam az álmomban. Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 15:02
2/15 anonim válasza:
szerintem felelősség vállalást jelent. talán azt, hogy félsz felelősséget vállalni valamiért és itt az ideje, vagy pont az ellenkezője: hogy nagyon is szeretnél...
3/15 A kérdező kommentje:
Szerintem meg téged erőszakolt meg 1troll...látom te se vagy egy észlény -.-"
2012. jan. 4. 12:38
4/15 anonim válasza:
De komolyan ilyenkor milyen választ vár a kérdező??
6/15 A kérdező kommentje:
Olyan választ mint pl.: mit jelent az álom..Mivel álom fejtés kategóriában raktam fel...
2012. jan. 5. 14:42
8/15 anonim válasza:
az álmok a tudatalattidból jönnek....olyan témákkal kapcsolatosak amik foglalkoztatnak....lehet h szeretnél egy babát?
9/15 kandelaber válasza:
Az ember olyanokat álmodik meg, amik a tudatalattiát foglalkoztatják. De ettől még akár félhetsz a teherbeeséstől, vagy vágyhatsz is rá. Freud, pszihoanslízisét tanulmányozd, ha részletesen érdekel. (és ne zavarjon, h Freud hímsoviniszta volt..)
10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.Hát terhes nehezen lehetek maximum,ha a szentlélek megszált:) mert olyat olvastam,hogy babával álmodni halált jelent...Épp ezért tettem fel ezt a kérdést.Egyébként igen nagyon félek a teherbe eséstől!
2012. jan. 7. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!