Azt álmodtam az éjjel, hogy kisbabám van utánna már 1-2évesnek láttam az álmomban. Mit jelenthet ez az álom?
Ezeket találtam.: Baba
Álmoskönyv
Fiataloknak: szórakozás; felnőtteknek: harag; öregeknek: bánat, szomorúság. Babával játszani: szerelmesek közt nézeteltérés. Babajáték: csalódás. Babaszoba: sok gyerek. Babát kisgyermeknek ajándékozni: szerelem. Babát felnőtnek adni: rossz jel. Babatündér: szemfényvesztés.
Álmoskönyv
Őrizd a titkodat. Bábáért menni: veszekedés. Bába gyermekkel: keresztelő.
Álmoskönyv
A különös álmokból: bába, aki szamárháton jön, vizet hoz, késő éjjel csenget a kapun, kakaskukorékolás előtt távozik: gyermekhalál. Bába, aki szekrényből vagy más rejtekhelyről lép elő: gyermeket jegyez. Hívatlan bába: betegség.
1756-os szerint
Asszonynak ki nem terhes: betegség. Báb szűz havában: leánynak nem jó.
Kerner szerint
Bábát látni:szerencse áll előtted. Bábával beszélni: furfang és titok nyomára jössz.
Nem hallottam még, hogy halált jelentene. A gyerek vagy baba - ha a kérdezőnek még nincs és nem a saját gyerekével álmodik - jelenthet bármit, amit a kérdező "szül": egy ötletet, ami esetleg már 1 éve forog a gondolataidban és végre elhatározod magad. Szóval szellemi gyermek is lehet: egy könyv, egy recept, megoldás egy élethelyzetre, munkahelyi előrelépés, amit 1-2 év munkájával érdemelsz ki.
Az átlagos álmoknak semmi, de semmi közük nincs a jövőhöz. Általában megtörtént dolgokat dolgoz fel az agy szimbólumokban. Gondold végig, hogy neked mit jelképez egy baba (elvonatkoztatva attól, hogy nem akarsz gyereket): kedvességet? új dolgot? az élet új ígéretét? Történt valami, amire ráillene?
Kedves kérdező
Bizonyára, te egy szép fiatal lány vagy. Ne érdekeljen túlságosan az álom jelentése, mert nem jó. Minden álmod zárj le azzal, hogy ez csak jót jelenthet. Olvastam egy álomfejtős oldalon, hogy rossz álmok jelentését azért nem írják le, mert egyáltalán nem biztos a rossznak a bekövetkezte. Elronthatja az embernek az egész napját, ha belelovalja magát a rossz álma jelentésébe. Azt mondják, hogy az ember amikor szorong, vagy valami nincs rendben, akkor álmodik rosszat. Tedd rendbe magad körül a dolgokat, ne bánts meg szándékosan senkit és akkor kezdjél el szexelni, amikor már hajlandó vagy vállalni a vele járó felelősséget és kockázatot. A szorongás nem jó. Ne tégy olyat, amitől szorongani kell, és mindegy lesz mit álmodsz, csak jó jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!