álom az álomban. Mit jelent?
Nekem érdekesebb volt.
Egy álmomon belül volt egy tudatos álmom, és nem tudtam irányítani, mert ez egy másik álmon belül volt.
Úgy volt, hogy Rájöttem, hogy álmodok, megijeldtem, és felébredtem a sima álmomba, és ott álmodtam tovább.
Szerintem nem jelent semmit, de érdekes volt, és nekem is szokott ilyen lenni.
(Aki nem tudná a tudatos álom, az, amikor tudjuk hogy éppen álmodunk, és néha még irányítani is tudjuk)
nekem is szokott ilyen lenni! kicsit furcsa, de nem hinném hogy lenne jelentősége.
tudod mi volt még viszont ami szintén érdekes? egy álmomban az egyik régebbi álmomra emlékeztem. o.o veled volt már ilyen?
mi egy nagy házban voltunk amiből fogadót alakítottak, és emlékeztem hogy az előző álmomban ezt a házat vettem meg. ^^
szóval én álomként emlékeztem rá.. de akkor is furcsa.. néha meg olyanokra emlékeztem amik meg se történtek, de akkor valahogy biztos voltam benne hogy az úgy van o.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!