Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » álom az álomban. Mit jelent?

álom az álomban. Mit jelent?

Figyelt kérdés
az álmom egy bizarr laboratóriumban kezdődött, ahol hosszában félbevágott emberszerű lények voltak kiterítve, és körülöttük fehérköpenyesek sürgölődtek. aztán álmomban felébredtem azzal a tudattal, hogy az ágyam körül szellemek vannak, s közben nyugtattam magam, hogy csak hallucinálok. aztán megint felébredtem álmomban, amikor pedig azért sírtam, mert rosszat álmodtam. aztán anya bejött megvigasztalni és végül tényleg felébredtem. egyre többször álmodok ilyet, mit jelenthet?
2012. jan. 5. 15:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
talán a reptoidok...?
2012. jan. 5. 16:01
 2/11 A kérdező kommentje:
ezzel nem kerülsz fel kommentvitézre:)
2012. jan. 5. 16:11
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem érdekesebb volt.

Egy álmomon belül volt egy tudatos álmom, és nem tudtam irányítani, mert ez egy másik álmon belül volt.

Úgy volt, hogy Rájöttem, hogy álmodok, megijeldtem, és felébredtem a sima álmomba, és ott álmodtam tovább.

Szerintem nem jelent semmit, de érdekes volt, és nekem is szokott ilyen lenni.

(Aki nem tudná a tudatos álom, az, amikor tudjuk hogy éppen álmodunk, és néha még irányítani is tudjuk)

2012. jan. 5. 16:25
 4/11 anonim ***** válasza:

nekem is szokott ilyen lenni! kicsit furcsa, de nem hinném hogy lenne jelentősége.

tudod mi volt még viszont ami szintén érdekes? egy álmomban az egyik régebbi álmomra emlékeztem. o.o veled volt már ilyen?

2012. jan. 5. 16:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Pénz áll a házhoz
2012. jan. 5. 16:47
 6/11 A kérdező kommentje:
16:29 velem is volt:o de én a régebbi álmomra úgy gondoltam akkor, mintha valóság lett volna. szal a régebbi álmomban elmentem egy vidámparkba, ahol tök egyedül voltam és a későbbi álmomban visszagondoltam rá, hogy milyen jó is volt: D
2012. jan. 5. 16:59
 7/11 anonim ***** válasza:

mi egy nagy házban voltunk amiből fogadót alakítottak, és emlékeztem hogy az előző álmomban ezt a házat vettem meg. ^^

szóval én álomként emlékeztem rá.. de akkor is furcsa.. néha meg olyanokra emlékeztem amik meg se történtek, de akkor valahogy biztos voltam benne hogy az úgy van o.o

2012. jan. 5. 17:02
 8/11 anonim válasza:
nekem egyszer olyanvolt h legalább 15 álom volt "egymás felett", és a legalsó volt a legtompább, mármint alig emléxem rá, és az egész amúgy kb 10 perc alatt zajlott le, de... jaj nem tudom elmagyarázni, de képzeljétek el úgy, h sok átlátszó szürkés lapot tesztek egymásra, minél több van annál sötétebb a kép, és a legfelső álmom pedig már ilyen valóság-álom keverék volt... és téll sokkal sötétebb volt a legalsóban mint a legfölsőben nemtom h megértettétek-e, h mi van...
2012. jan. 5. 17:31
 9/11 A kérdező kommentje:
értjük, de csak van valami jelentősége, ha ti is így vágjátok, de annyira meg nem gyakori, hogy ne jelentsen semmit
2012. jan. 5. 18:19
 10/11 anonim válasza:
ilyen almom nekem is volt , de fogalmam sincs , hogy mit jelenthet
2012. jan. 9. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!