Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » 3 hete csak RÉMÁLOM. Miért?

3 hete csak RÉMÁLOM. Miért?

Figyelt kérdés
2011. dec. 24. 22:59
1 2
 11/18 anonim válasza:
A tizedi hozzászólónak írom. Erre is lehet meditálni, elég gyorsan levisz alfába. :) [link] Főleg, ha beleképzeled magad a felvételek készítésének a körülményeibe. (Ilyen még a NASA Voyager Space Sounds gyüjtemény is)
2011. dec. 30. 08:44
 12/18 anonim ***** válasza:

10-es vagyok

köszönöm, feltétlenül kipróbálom :)

a kérdezőhöz:

várjuk a tapasztalatokat! :)

2011. dec. 30. 16:33
 13/18 anonim válasza:

Szia!

Látom a válaszadók mind elméleti, pszichés szinten adtak választ. Nekem egy, gyakorlatban is igazolt megjegyzésem lenne, ami vagy áll rád, vagy nem.

Figyelj oda, hogy ne egyél lefekvés előtt, pláne ne nehéz ételt. Ezen kívül, természetesen fontos a pszichológiai része, de én azért arra is figyelnék, hogy nincs-e más fizikai tüneted, mikor felébredsz. Mikor tüdőgyulladásom volt, rendszeresen borzalmas álmaim voltak, amiből lázasan ébredtem.

2012. jan. 2. 18:23
 14/18 A kérdező kommentje:
hát sokat bánkódok a családom miatt is mert hát itt nap mint nap megy a veszekedés megvernek ha nem elég gyorsan eszem a levest és dolgoznom kell, meg van egy srác is és..... 14 vok
2012. jan. 2. 19:24
 15/18 anonim ***** válasza:

ha otthon ekkora feszültség, nem valószínű, hogy a meditáció megoldja a rémálmokat :(

milyen régóta bántanak? miért kell dolgoznod suli mellett?

gondolom nem keresel annyit, hogy el tudj otthonról költözni. nincs kollégiuma a középiskoládnak?

2012. jan. 3. 00:30
 16/18 A kérdező kommentje:
hát itt van Kecskeméten a sulim és 10 perc busszal mire oda érek szóval kollégium.de hála vannak jó barátaim akik tartják bennem az életet. :)
2012. jan. 3. 14:36
 17/18 anonim ***** válasza:
előző vagyok. ha ezt kibírod, sokkal erősebb leszel később. nagyon drukkolok Neked. (de azt ugye tudod, hogy a bántalmazásért fel lehet jelenteni valakit. az már más kérdés, hogy mennyire hatékony a dolog) :(
2012. jan. 3. 18:20
 18/18 A kérdező kommentje:
hát igazából nem úgy bántannak hogy megvernek,de azért elég erősen oda szólnak. :/ de nem vertek eddig még meg. :)
2012. jan. 3. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!