Mit jelenthet ez a visszatérő rémálom? Könyörgök már nem is merek aludni!?
Ne aludj..
Ez baromi egyszerű.
Amúgy meg mindenkinek vannak rémálmai. A sok stressz az oka. meg az eltitkolt félelmek. Nem is tudsz róla de összegződik a tudatalattidban és valami rosszat álmodsz. És az is tovább kombinálódik. És gy tovább. Így keletkeznek a rémálmok. És elárulom azt hogy egy álom fordítva működik mint egy film. A Filmnél látod és elkezdesz félni. Álomnál fordítva van. Félni kezdesz és utána álmodsz.
Oldj meg valami problémát el fog múlni. Általában az élethelyzetek miatt álmodunk rosszat. Nekem vizsgaidőszakban voltak rémálmaim mikor is tudtam hogy meg fogok bukni akármit csinálok. Vagy ha nem tudom miből fogfom kifizetni a tartozásaim vagy hasonló hosszútávú nyomások vannak rajtam. Akkor álmodok nagyon borzalmas álmokat az ügyektől független témájúak mégis. Lehet nálad is van valami ilyesmi gond. Ha elmúlik a probléma elmúlnak a rémálmok is.
Csak a zöld mezőbe írt álmodnak lehet értelme.Annál is inkább, mivel visszatérő motívumok vannak benne.
Nos, ezt az álmot szerintem úgy kell értelmezni, mintha az összes szereplője te lennél.A gyerek, gyermeki éned.Kísér egy darabon és addig rendben is van minden.Azt jelenti, hogy a gyermeki éneddel tudatosabban kellene tartani a kapcsolatot.A ház, ahová megérkezel, a cél:saját benső világod,úgy látszik fontos számodra az önismeret, vagy dolgod van ezzel.A házban a felfordulás jelenti a lelkedben, gondolataidban való káoszt, a szétdobált könyvek a rendszerezetlen tudást, vagy a meg nem becsült tudást.A fürdőszoba:A hely, ahol megtisztulunk, mindentől, ami felesleges.A víz pedig az érzelmek szimbóluma.Amilyen a víz, olyan érzésekkel van dolgod.A nő, aki olyan, mintha halott lenne, máskor meg, mintha talán gyerek lenne.Nos, gyanítom,a téged kísérő gyermek lehet ő is.És benne van minden:ő jeleníti meg a gyermekkori félelmeket, az önismerettel való gondokat, feladatokat(főleg a személyiség nőies oldalát illetően).A nő halottra is emlékeztetett és azt akarta ne tedd be oda többé a lábad?Ez nekem azt súgja, sokat foglalkozol talán múltbeli sérelmekkel, félelmekkel.Ha ez így van, valóban jó lenne, ha próbálnál a múltbeli nyomasztó emlékeket elengedni.
Változtatja a helyét..Igen, ez a tudatalatti játéka, utal valamire, de mégis megpróbál kicsúszni a kezed közül, ez a tudatalatti természete.
El kell gondolkoznod,sorban az álom képein, ismerősek-e valahonnan?Számodra mit jelképezhetnek?
Hát, nagyon röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!