Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » 3 hete csak RÉMÁLOM. Miért?

3 hete csak RÉMÁLOM. Miért?

Figyelt kérdés
2011. dec. 24. 22:59
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

És mindíg sikíttok vagy ordibálok vagy forgolódom és felkellek és ha vissza alszom új rémálom más kategóriában.

:(

2011. dec. 24. 23:00
 2/18 anonim ***** válasza:

Szia! ez egyáltalán nem jó:(( úgy hogy azonnal kérj tanácsot,ők tudnak segíteni neked www.kosmica.hu csak a lényeg az hogy higgy benne.

Sok sikert!.

Ui:. Boldog Karácsonyt:).

2011. dec. 24. 23:22
 3/18 anonim válasza:

Én ezzel a módszerrel mindig elkerülöm a rémálmokat:

Ha rosszat álmodok mindig azt hajtogatomat h ez egy álom,és azt mondom h ébredj fel. Én sose nem igazán élem meg az álmaimat, inkább én irányitom azokat. Nem emlékszem utoljára mikor álmodtam rosszat.. Nézd meg ezt nekem használt itt tanultam meg amit előzőleg le irtam : [link]

2011. dec. 25. 11:44
 4/18 A kérdező kommentje:
köszönöm.igen ez nekem is néhányszor sikerül hogy csak azt mondom hogy álom.de néha nehezebb. :/
2011. dec. 27. 21:12
 5/18 anonim válasza:
Egy kineziológus tud neked segíteni. Feloldja benned a feszültséget, pihentetőbben fogsz aludni. A relaxáció is segíthet.
2011. dec. 29. 09:06
 6/18 A kérdező kommentje:
és a Meditálást kipróbáljam vagy hasztalan lenne?
2011. dec. 29. 11:28
 7/18 Emzeeperix válasza:
Sok féle meditáció van, mindegyik más. Én a Transzcendentális Meditációt nagyon rég óta gyakorlom, és bátran merem ajánlani, nagyon jó és hatásos. Igaz, mostanában elég sokba kerül megtanulni, de bármilyen más módszer is sokba kerül, ezt meg csak egyszer kell megtanulni, utána magadtól csinálhatod.
2011. dec. 29. 11:46
 8/18 A kérdező kommentje:
értem köszönöm a jó tanácsokat.
2011. dec. 29. 14:48
 9/18 anonim válasza:
100%

Szia.

Én tanultam némi pszichológiát, és az álmokról létezik egy olyan álláspont, mi szerint az agyunk olyan dolgok/helyzetek elé állít minket, amikről úgy gondoljuk megtörténhetnek velünk, vagy félünk hogy megtörténnek velünk. Álmunkban megéljük ezeket az eseményeket, hogy ha valóban megtörténnek már ne legyenek ismeretlenek a számunkra.

Eszerint tehát ha elgondolkodsz rajta, hogy mi az amitől félsz, ami megfordult a fejedben három hete, ami esetleg közös is lehet talán az álmaidban, bármi apróság, az segíthet lezárni ezt magadban.

Erre egyébként jó lehet a meditáció, relaxálás, vagy akár egy hozzád nagyon közel álló személlyel való elbeszélgetés is segíthet a bajon.

Remélem rendbe jönnek a dogok :) !

A legjobbakat!

2011. dec. 30. 00:40
 10/18 anonim ***** válasza:

ha nagyon mélyen alszol, akkor nem(!) álmodsz. és a mély alvást igenis el lehet érni.

a legegyszerűbb ha brutálisan kifárasztod magad fizikailag. sztem este csinálj pár fekvőtámaszt (vagy valamilyen gyakorlatot, amit szoktál :))

esetleg erre rátehetsz még egy lapáttal meditációval.

amit én így szoktam csinálni :

-fülhallgató, zene (Brain sync vagy hemi sync -- csomó ilyet letölthetsz a canadahunról)

-ellazítod a testedet tetőtől talpig --- elvileg. de szerintem ez igencsak unalmas, így én inkább azt képzelem el, hogy üreges vagyok (fene tudja miért, de ez ellazít)

- most elképzelem, hogy a kedvenc színemből álló fény teljesen kitölti a testemet

ennél a pontnál már valószínűleg aludni fogsz. remélhetőleg jó mélyen :)

kedvenc meditációs zeném : [link]

ennél a pontnál már aludni fogsz. :)

2011. dec. 30. 03:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!