Miért álmodhattam ezt?
Figyelt kérdés
1-2 hete megnéztem a Hitetlen c. filmet (úgyis megkérdezte volna valaki) és a pasi akivel álmodtam ugyanúgy nézett ki mint a filmbe a főszereplő, de nem az volt.
Azt álmodtam, hogy suliba voltam a folyosón és ment be a velünk szemben lévő terembe és már akkor is nézett meg hozzám is ért de elhúztam a kezem. Pár perccel később jött ki, megfogta a kezem és megcsókolt (én meg vissza) pedig nem is ismertük egymást és szaladtunk le a lépcsőn. Ennyi volt, de olyan jó volt, egész nap erre gondoltam.
Pedig nem is nagy szám az a gyerek a filmbe, átlagosnak mondanám. Miért álmodhattam?
Hülye válaszokra nem vagyok kíváncsi ;)
14/L
2011. dec. 2. 14:52
1/2 anonim válasza:
Van pasid? Lehet azt mondja az álom, hogy itt az idő, hogy szerezz egy olyan társat akivel boldog tudsz lenni. Persze eléggé fiatal vagy, de lehet korán érő. Ugyanakkor most ne állj le minden sráccal. :D
2/2 A kérdező kommentje:
Nincs. Nem vagyok olyan aki leáll mindenkivel (még ha lenne is kivel) :D de ha belegondolok tényleg jó lenne valaki :D
2011. dec. 3. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!