Miért álmodom ezt folyton?
Figyelt kérdés
Folyton azt álmodom, hogy a barátom összejön a volt barátnőjével a szemem láttára. Tudom, hogy engem szeret, de újra és újra visszajön ez az álom. Mit jelenthez ez?2011. nov. 11. 20:17
2/5 anonim válasza:
Az álmoknak nem feltétlenül van jelentése,ezt jobb ha tudod.
Őszintén megmondom neked,hogy nem foglalkozom álomfejtéssel,de logikus,hogy aggódsz a kapcsolatotok iránt,és attól félsz,hogy összejön valakivel.Bízz benne,és mondd meg magadnak,hogy ez hülyeség,mivel téged szeret,akkor miért jönne össze mással?Ha ezt elhiszed magadnak,akkor a félelem helyett az öröm jön előrébb.
3/5 anonim válasza:
DE OMG fejezzétek már abba az ilyen kérdéseket, mert ezen kívül még kb 1500 ilyen van és mind ugyan erről szól. Olvass vissza ha magadtól nem tudsz rájönni mitjelent............
4/5 anonim válasza:
Az álmoknak nem feltétlen van jelentése mondatom alatt azt értettem,hogy ha boldog vagy,vagy talán milliárdos,és azt álmodod,hogy egyedül vagy,szomorú vagy,talán egy utcán koldulsz,akkor nem kell arra gondolni,hogy ez be is következik,mert ennek elég kicsi a valószínűsége.
5/5 anonim válasza:
20:40
Ne is fáradozz. Amióta válaszolgatok, minden nap minimum 5 ilyen kis(ha nem ugyanaz) tinik!rva kérdezi meg, hogy ugyan milyen szerepet tölt be az univerzumban ha álmában megcsalja a divathímringyója, vagy ha leszbikussá változik netalántán.
(Semmi ellenszenv az érintetteknek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!