Ez lehet? (Bővebben lent
Figyelt kérdés
Eggyik este azt álmodtam (valósnak tűnt) hogy a suliba kapok egy4-est meg egy offőit. és felriadtam. utána vissszaaludtam
és reggel el mentem suliba és ugyan az történt meg amit álmodtam (EZ CSAK EGY KIS RÉSZLET AZ ÁLMOMBÓL)
Csak normális emberek írjanak
2011. nov. 10. 21:28
1/2 _Jessy_ válasza:
Ezek szerint lehet. De szerintem csak véletlen egybeesés. Egyébként mennyi teljesült az álomból? Csak ez az egy mozzanat, vagy több?
2/2 anonim válasza:
szerintem nem kéne többet belelátni a dolgoba, mint ami. nekem is voltak ehhez hasonló álmaim, az emberi agy rejtelmei kifürkészhetetlenek:D szóval ez egy érdekes álom, előfordul, de csak ennyi. sztem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!