Mit jelenthet? Tudnátok segíteni?
azt elfelejtettem mondani hogy a ló nagyon koszos volt, azért akartam letisztítani.
szerintem az hogy álmomban elfelejtettem hogy van lovam, majd megint eszembe jutott, az azt jelentheti hogy kiskoromban nagyon sokat lovagoltam aztán egyszerűen abbahagytam majd megint szeretnék járni. Csak egy tipp de jó lenne ha le tudnátok írni hogy mit jelenthet :( Normális válaszokat légy szíves :)
Na jó, ezt nem értem:"Amikor odahajolt hozzám hogy megharapjon, én elkaptam az orrát, amikor a lónak leszakadt a szeme sarka!! "
Most mi szakadt le?
Amúgy nem bántottad a lovat, mert egy narancs volt.
A narancsot megesszük, így a célja hogy szétszedjék és megegyék. Akkor bántottad volna a lovad, hogyha a szétszedés közben visszaváltozott volna, és darabokra szedted volna.
Én utálom a Gyerekeket, mégis azt álmodtam hogy terhes vagyok, és elveszítem a babát. Nagyon pocsék érzés volt, Pedig minden ismerősöm tudja, ki nem állhatom a kicsiket.
Bántottad a narancsot, ami neked rosszul esett és bűntudatod van. Valószínű hogy valami nagyon nyomaszt, vagy magad okolod valami miatt amit elfojtasz. Semmi köze ahhoz, hogy állatkínzó lennél.
Vagy szimplán sok szart összeettél alvás előtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!