Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet? Tudnátok segíteni?

Mit jelenthet? Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Egyik éjjel azt álmodtam hogy kaptam egy hó fehér pónit. Aztán álmomban valahogy elfelejtettem hogy van majd megint eszembe jutott és odamentem hozzá. A hátsó kertünkben volt az istállója, ahol most sövény van. Odamentem hogy lekeféljem a szőrét, de amikor a farát kezdem fésülni, ő meg akart harapni és a sarokba szorított. Amikor odahajolt hozzám hogy megharapjon, én elkaptam az orrát, amikor a lónak leszakadt a szeme sarka!! Szaladtam anyához (még mindig álmomban) hogy nézze meg. Odajött bátyám is, amikor a ló egy vörös macskává változott. O.o A macska nagyon agresszív volt meg akart támadni!! Aztán valami történt a és a macska narancs lett -.- Megfogtam a narancsot és szétszedtem, mire a bátyám ilyet szól, hogy na most kinyírtad a lovadat.. : OO O.o akkor megszólalt az ébresztőórám. Fogalmam sincs mit jelenthet, soha nem bántanék se lovat se semilyen állatot!! imádom az állatokat és imádok lovagolni! :) más amikor tudok. (sajnos csak nagyon ritkán) Mikor felébredtem egész nap rosszul éreztem magam..bűntudatom is volt hogy bántottam egy lovat. nagyon rossz volt. ez talán 1-2 hónapja lehetett..légy szíves írjátok le hogy mit jelenthet :( Soha nem bántanék állatokat! SOHA!! :(
2011. nov. 10. 21:13
 1/5 A kérdező kommentje:

azt elfelejtettem mondani hogy a ló nagyon koszos volt, azért akartam letisztítani.

szerintem az hogy álmomban elfelejtettem hogy van lovam, majd megint eszembe jutott, az azt jelentheti hogy kiskoromban nagyon sokat lovagoltam aztán egyszerűen abbahagytam majd megint szeretnék járni. Csak egy tipp de jó lenne ha le tudnátok írni hogy mit jelenthet :( Normális válaszokat légy szíves :)

2011. nov. 10. 21:16
 2/5 _Jessy_ ***** válasza:
SZVSZ tudat alatt félsz a lovaktól. Az, hogy "megölted" csak egy védekezési reakció, mivel megtámadott.
2011. nov. 10. 21:35
 3/5 A kérdező kommentje:
én nem félek a lovaktól..a kedvenc állatom egyszerűen imádom őket !! :( bármit megtennék azért hogy többször lovagolhassak :(
2011. nov. 10. 21:55
 4/5 anonim válasza:

Na jó, ezt nem értem:"Amikor odahajolt hozzám hogy megharapjon, én elkaptam az orrát, amikor a lónak leszakadt a szeme sarka!! "

Most mi szakadt le?

Amúgy nem bántottad a lovat, mert egy narancs volt.

A narancsot megesszük, így a célja hogy szétszedjék és megegyék. Akkor bántottad volna a lovad, hogyha a szétszedés közben visszaváltozott volna, és darabokra szedted volna.

Én utálom a Gyerekeket, mégis azt álmodtam hogy terhes vagyok, és elveszítem a babát. Nagyon pocsék érzés volt, Pedig minden ismerősöm tudja, ki nem állhatom a kicsiket.

Bántottad a narancsot, ami neked rosszul esett és bűntudatod van. Valószínű hogy valami nagyon nyomaszt, vagy magad okolod valami miatt amit elfojtasz. Semmi köze ahhoz, hogy állatkínzó lennél.

Vagy szimplán sok szart összeettél alvás előtt.

2011. nov. 10. 22:07
 5/5 A kérdező kommentje:
nem a ló macska lett majd a macska narancs. és ahogy szétszedtem a narancsot, mivel a narancs még mindig a ló volt csak narancs formájában, megöltem a lovat. egyébként a lónak a szeme sarga szakadt le egy picit.
2011. nov. 11. 21:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!