Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez mit jelenthet? :S (bővebben...

Ez mit jelenthet? :S (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Azt álmom úgy kezdődött,hogy egy kis faluba nem tudom hol Amerikába ,vagy Európába konkrétan nem tudom.Na ott egy kis eldugott faluba ahol mindenki ismer mindenkit és nagyon kedvesek a lakosok mindig süt a nap és dolgoznak az emberek.

Egyik nap lekellet mennem a városi piacra a barátaimmal de az út közbe a falu felé velünk szembe jött sok mentő,rendőr,vadászgép,katonaság,tankok,és harci helikopterek mi pedig félre álltunk az út szélére és hátranéztünk de mindenhol csak emberek voltak az utcán és kérdezgették egymást Mi történt, mi van a faluba?,Mi történik itt? És akkor hirtelen egy nagy robbanást hallottunk aztán hirtelen elkezdtek égni a falu felől a fák és a talaj is és egyre terjedt terjedt és elkezdtünk futni az eddigi irányunkba és jobb oldalról a tűz jött baloldalról meg zombik....

És találtunk 3an néhány fegyvert az út mellet és harcba szálltunk a zombik ellen aztán a 2 barátom előre ment és szét tépték őket! aztán körbe vettek a zombik éppen hozzám akartak nyúlni és felkeltem!

2011. nov. 2. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Ugyan mit jelentene te szerencsétlen, semmit. Álmodtál valami baromságot, mert aludtál.
2011. nov. 2. 18:41
 2/5 A kérdező kommentje:
anyád az a barom:)
2011. nov. 2. 19:23
 3/5 anonim válasza:

Esetleg néztél mostanában valamilyen horror filmet? Lehet, hogy az agyad azt dolgozta fel...

De egyébként szerintem nem jelent semmit.

2011. nov. 2. 19:27
 4/5 anonim ***** válasza:
ugyan mit jelentene? játszik a fantáziád a zombis filmekkel! tetszett biztos egy ilyen film, szívesen átélted volna, aztán fogta a tudatalattid és megálmodtad! kevesebb ilyen sz*rt kéne nézned
2011. nov. 4. 09:05
 5/5 anonim válasza:
Vagy egyszerűen csak elkéne tiltani őt a rohadt számitógépe elől..Túl sokat kockúl a gagyi zombis,lövöldözős játékaival..Helyette inkább egy okultizmus könyvel kéne lecsücsültetni őt valahová és akkor talán kevésbé lesz ilyen retardált válaszadó másokkal szemben..Még én is jobbat álmodok,mint egy ilyen elavult zombis álom,bakker..Azért ébredtél fel az álomból,mert rohadtúl nem tudod milyen lehet a halálközeli álapot..És a zombis témákon elkéne gondolkodnod mitől vagy miből fakad..Ha nagyobb fantáziád lenne,a szó kincsed is bővűlhetne"esetleg"..ezt jelenti a te álmod cukormázasan levezetve..
2011. nov. 25. 18:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!