Uram agyám ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársam akivel eddig nagyon utáltuk egymást de amióta kívülről és belülről megváltoztam sokkal másabb velem. Na mind1 szóval vele álmodtam azt hogy együtt járunk és csókolózunk és akkor jönnek az ő barátai és egyből vissza fogjuk magunkat hogy a barátai ne vegyék észre hogy együtt vagyunk. De esküszöm hogy ő nekem nem tetszik. Abban sem vagyok biztos hogy én tetszem neki. Mit jelenthet ez az álom????
15/L
2011. okt. 23. 18:07
1/10 anonim válasza:
Szerintem azt, hogy még mindig működik az agyad, és képeket közvetít esténként.
2/10 anonim válasza:
Szerintem meg azt, hogy jövő héten megint emelkedni fog a benzinár.
3/10 anonim válasza:
azt jelenti, hogy te vagy a csillaggyermek!
4/10 anonim válasza:
Ne hallgass ezekre a bunkókra..Ez azt jelenti hogy ideje lenne megtanulni írni és atyám helyett nem agyám-at írni.
5/10 A kérdező kommentje:
1. Szerintem mindannyian keressetek fel egy orvost!
2. Csak megjegyezném hogy ha nem tudtok válaszolni nem muszáj akkor is írni.
3. Ha ennyire unatkoztok inkább játszatok azzal ami a lábatok között van!
Baszhatjátok. XD
2011. okt. 24. 13:45
6/10 anonim válasza:
jól megmondtad nekünk kérdező, te győztél!
7/10 anonim válasza:
Dehogy győzött, inkább vesztett. Hülye kérdésre kapott hülye válaszokat.
8/10 anonim válasza:
Ha kéz a kézben elmennénk egy empirista orvoshoz, szerinted kit tekintene betegnek, és kit kísérőnek?
9/10 anonim válasza:
XD de idioták vagytok XDDD
Amúgy szerintem a tudatalattidba mégis tetszik neked az a srác valld be ;D
10/10 A kérdező kommentje:
Az utolsó emberkének mondom. Köszönöm. Te legalább nem vagy ilyen idióta mint a többiek. + nem vallok be magamnak olyat ami nem igaz, inkább a halál mint ez a gyerek :D :P de azért köszi
2011. okt. 25. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!