Tán álmomba is dolgozik az agyam?
Figyelt kérdés
Bocsi lehet egy kicsit hülyén fog hangzani a kérdés de itt olvastam hogy mások nem tudják magukat irányítani álmukban én viszont igen pl:mikor jön valaki hogy megöl elkezdek gondolkozni és azt mondom neki tedd nyugodtan úgy is álmodok.ennek bármihez is köze lehet?2011. aug. 23. 21:41
1/6 kriszti0215 válasza:
SZERINTEM : Az ember gyakran álmodik úgy hogy közben tudja irányítani vagy tudja hogy csak álmodik. Ez még a jobbik eset mikor te irányítasz. Enne szerintem semmihez nincs köze, vagy talán csak nem alszol olyan mélyen. Esetleg az életben is szereted a kezedben tartani a gyeplőt :D
2/6 anonim válasza:
Egyszerű emberkéknél lehet nincs túl nagy lehetőség a komplexitásra, de megnyugtatlak álmodhatsz úgy, hogy közben tudod, hogy álmodsz.
3/6 Solarian válasza:
Tudatos álomnak hívják keress rá google ba. Általába a gamereknél jelentkezik vagy azoknál akik rágyúrnak.
Nekem is gyakran van ilyen.
4/6 anonim válasza:
én 1,5 éve dolgozom ezen és kb 90%-ban már tudom, hogy álmodom, sőt irányítani is tudom azt. Megváltoztatni a teret, lebegtetni, mások elméjét irányítani. Ilyesmiket :)
5/6 Solarian válasza:
Ja az álomba nincs határ. Repülhetsz, egy gondolattal elpusztithatsz bármit, amit csak akarsz.
6/6 anonim válasza:
én is mondtam egyszer álmomban, hogy "kár hogy csak álmodom" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!