Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha álmomba mindig...

Mit jelent ha álmomba mindig csajozok?

Figyelt kérdés

Általába kefélni készülök de mikor az jönne felébredek:D

Néha ismeretlennel de volt h ismerőssel!

Jah és eddig csak olyan csajokkal amienek bejönnek nekem!

14/F

2011. júl. 9. 00:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
kanos vagy ennyi ... én meg nemláttam csajt vagy 2 hete és mindenap csajal álmodok ...
2011. júl. 9. 00:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
én meg mindig azt álmodom, hogy vagyok egy bárban és egy srác elvisz egy csajt hogy...izé de váratlanul eltűnik és nekem kell kielégíteni :D
2011. júl. 9. 00:50
 3/8 A kérdező kommentje:

Az szent biztos h kanos vagyok!

De olyan csaj akit még nem is láttam még is megfele minden elvárásomnak az h kerül bele az álmomba?

Össze rakja nekem a fejem vagy mi? :D

2011. júl. 9. 00:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
:D igen oszzerakja a fejed én is mindig jocsajokrol álmodom de soha nememlékszem rendesen rájuk :/
2011. júl. 9. 01:00
 5/8 Won ***** válasza:
100%
Az agyad képes összerakni a számodra megfelelőt, azokból a foszlányokból, melyet valaha látott. Ez nem baj és gondolom téged se zavar :D. Élvezd
2011. júl. 9. 06:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Oké majd akkor kiélem magam álmomba :D
2011. júl. 9. 13:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Komolyra fordítva a szót.

Az álmod az elfojtott szexuális vágyaidra utal. Valószínűleg az életben nem vagy túlságosan merész, és ezeket a hiányosságokat álmodban "éled ki".

Egyébként a hasonló korú fiúk szinte mindegyike él át hasonló álmokat, ez biológia.

2011. júl. 9. 18:59
 8/8 Eronne válasza:
azt hogy csak almodba tudsz valosagba meg nem
2011. júl. 18. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!