Milyen üzenet ez? Tudatalatti v. csak az agyam játéka?
Legalább 1 éve van 1 visszatérő álmom. Eddig kb 5x volt. 2 éve van 1 barátnőm. A kapcsolatunk kitűnő, bár nem 1 városban lakunk.
Az az álmom, h neki van már gyereke. De nem tőlem hanem régebbi kapcsolatából. És amikor ezt +tudom mély csalódás fog el. Ez volt már párszor. De legutóbb viszont még rosszabb volt. Akkor azt álmodtam, h terhes volt és szintén mástól. Sőt az álmom szerint nem is 1 embernek lett terhes hanem 1 felekezetnek. Az álmomban ekkor sírtam. Egészen addig amíg fel nem ébredtem. Felébredés után még 1 óra kellett mire kiment a fejemből ez az egész.
Én annyit látok az álmokból, h talán nekem az a legfontosabb kérdés, h ne hagyjon el. llletve az, h talán az én életemben minden később jött el ( tanulás, párválasztás stb. ) ezért tudat alatt talán azt gondolom nem akarok lekésni, lemaradni olyan dolgokról amik természetesek az ember életében. Ha az álmot valóban a tudat mélyéről feltörő gondolatnak tekintjük.
De mit gondoltok ti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!