Uram atyám! Ez meg mi a fene volt?!
Kinéztem az ablakon és egy vörös fény villogott az úton és valami ilyen hangot adott ki "víjjú víjjú víjúúú".
Megvagyok ijedve, hogy esetleg leszálltak a raptoidok :S
remélem nem poénkodásból írod
pár hónappal ezelőtt nekem is hasonló élményem volt, csak ott nem láttam hogy világított volna akármi is, mert le volt engedve a redőnyöm, én is egy vinnyogó hangot hallottam közvetlen az ablakom alól, ami azért lehetetlen mert kertes lakásban lakunk és semmilyen más lakás sincs a szobám közelében, nagyon ijesztő volt, és az éjszaka folyamán többször is hallottam, de távolodott, azóta hála Istennek, nem tapasztaltam, de akkor nagyon megijedtem, azóta is félek egy kicsit :S
Gyerekek, ne képzelődjetek már ennyire... ennek amit írtál, kb. annyi az esélye rá (h ufó/raptoid), mint h én elefánttá változom.. az emberi kézelőerő határtalan..
különben is: lehet, hogy egy gyerek lámpával és hangkiadással szórakozott, vagy egy mentős volt vagy rendőr..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!