Uram atyám! Ez meg mi a fene volt?!
Figyelt kérdés
Kinéztem az ablakon és egy vörös fény villogott az úton és valami ilyen hangot adott ki "víjjú víjjú víjúúú".
Megvagyok ijedve, hogy esetleg leszálltak a raptoidok :S
2011. jún. 2. 22:31
22/31 anonim válasza:
Megszólalt a kocsi riasztója -.-
23/31 faragorenesk8 válasza:
Itt ahol én lakom itt is volt eleinte énis paráztam hogy valami ilyesmi lehet, de 1 bagoly volt.
24/31 anonim válasza:
Azaz, bagoly gratulálok! :D :D amúgy a humor kategória nem itt van :D
25/31 anonim válasza:
Pontosan!A baglyok pirosak és világítanak!
Az ideg beteg fajtájával találkoztál!Azok még sikítanak is!
LOL,LOL,LOL,LOL,LOL,LOL,LOL,LOL,LOL,LOL,LOL
XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27/31 anonim válasza:
Bmeg eloptak egy kocsit a riasztó meg megszólalt "vijjú vijjú vijúúú" a piros fény meg a hátsólámpa... -.-"
28/31 anonim válasza:
Én is azt hittem, hogy ez egy egyszerű mentő vagy bármi más, ezért nem is foglalkoztam a kérdéssel, de pár perccel az után, hogy ezt a kérdést itthagytam, én is hallotam valami vijjogást, kinézek az ablakon, erre villog valami pirosas fény, de nem az úton, hanem a égen. Aztán meg hirtelen eltünt és kész. Nagyon ijesztő volt.. Lehet, hogy ez tényleg valami létező dolog, ami több helyen is megjelent ma éjszaka?
30/31 anonim válasza:
Ha el jönnek a raptoidok akkor se lesz baj leg feljebb el viszünk magunkal! MUHAHAHAHHAHA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!