Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Néha van egy olyan érzésem,...

Néha van egy olyan érzésem, hogy az a világ amelyben álmomban járok, létezik. Van rá esély?

Figyelt kérdés

Egyszerűen néha olyanokat látok és olyan emberekkel találkozom, amiről nehéz elhinni, hogy nem valós. Mintha egy párhuzamos dimenzió lenne. Vagy egy olyan félig szellemvilág, ahol az emberiség ismét befészkelődött. De mintha képzavarok keletkeznének néha, oda nem illő események amiket főleg az ego hoz elő. Ilyenkor viszont tényleg olyan az álom mint valami zavaros agyszülemény, a logikus környezet szétesik. Kiesek belőle.

De amíg ez nem történik meg....

Néha olyan helyeken járok, amiknek van valami ősi, vagy sokatmondó aurájuk. Nehéz elmagyarázni.

Talán ez egy olyan párhuzamos világ, amiben mi mepagunk vagyunk a szellemek, de látnak, és néha kísérnek minket, mert tudják, hogy csak álmodunk.

Lehet, hogy hülyeség. De én minden komolyabb álom után azt érzem, hogy tényleg jártam valahol. És nem az agyam mélyén.

2011. okt. 5. 12:39
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
És látta? Én ugy erzem ilyenkor ismerosok kepeben, de entitasok kisernek. Ma en pl valami hatalmas motel komplexumrol almodtam, mindenki kedves volt velem, kaptam egyedul egy tobb szemelyes szobat is. Aztan valami lany jelent meg mellettem akit atkaroltam. De az egyik karbantartono is folyton rajtam logott. Olyasmi volt mint valami nagy korhaz. Hatalmas zarhato kapukkal. De tenyleg motel volt, csak bizonyos reszein kicsit ipari jellegu. Erdekes volt.. Lehet h valami kiserleti atmeneti szallas a "vendégek" számára, vagy azok szamara akik veszelyben vannak.
2011. okt. 8. 11:44
 22/27 David82 ***** válasza:
Egyszer álmomban jártam egy igen különös helyen. Egy lelet feltárásán dolgoztak bányászok. És akkor szóltam valamit (már nem emlékszem mit) amire nagyon megnéztek. Idegennek éreztem magam közöttük. Aztán kimentem erről a körülzárt területről, és egy térre értem, ahol kúp alakú műemlékek voltak. Ott láttam valami hullámvasutat sínek nélkül, a levegőben repkedett. Aztán egy csarnokban egy furcsa kinézetű lánynak megnyúlt a feje. Egyszóval minden olyan őrült volt. Amikor megfogtam egy fémdarabot, olyan volt, mint a gyurma. Ellenben a fákról lezuhant jégcsapok törhetetlenek voltak. Egész másképp működött a fizika a megszokottnál. És végig olyan félelemérzetem volt, mintha minden olyan idegen lenne. Aztán mikor felébredtem, szinte reszkettem a félelemtől. Különös, mert nem vagyok félős. Az elkövetkező néhány napban pedig látomásaim voltak arról a helyről, ahol jártam, és hangokat hallottam. Mindig borzongás fogott el. Aztán mintha információkat kaptam volna a felmerülő kérdésekre, hogy ez az álom nem egy másik bolygón játszódott, hanem itt a Földön, csak egy másik, a miénkkel párhuzamos dimenzióban. És hogy ez a dimenzió idegen és ellenséges, és a benne élő teremtmények (emberek voltak) veszélyt jelentenek a mi világunkra. Emberek voltak, mégis idegenek és ellenségesek, és a káosz uralkodott a rendszerükben. Ezután több napig olyan félelmeim voltak, hogy átjönnek ebből a dimenzióból ide, és megölnek, mert láttam őket. Folyamatosan több hétig ilyen fenyegetettség érzésem volt, mintha meg akarnának találni engem és azt a világot, ahonnan származok. És akkor arra gondoltam, mi van, ha a dimenziók közötti válaszfal átszakad, és ezek a teremtmények átjönnek ide? Akkor nekünk és a békének vége. Ennek a rémálomnak végül az Istenbe vetett hit vetett véget, mert tudtam, hogy ő mindent lát, és megvéd minket ezektől az idegen világbéli veszélyektől.
2013. jan. 7. 23:07
 23/27 anonim válasza:
régi kérdés de ha még érdekel a téma akkor nézd meg az eredet című filmet az is az álmokról szól bonyolult film én csak másodjára értettem teljesen
2013. okt. 13. 21:13
 24/27 anonim válasza:
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem velem is történt hasonló. Annyi a különbség, hogy nem emlékszem rá, hanem csak tudat alatt maradt meg. A helyzet a következő: Idén nyáron elmentem jazz táborba, ahol egy diák, egy tanár és egy koncerthelység nagyon ismerős volt. Teljesen olyan érzésem volt, mintha már találkoztam volna velük/ lettem volna már ott. Ezt ennek a tanárnak el is meséltem, és azt mondta, hogy én is rémlek neki. De végülis kiderült, hogy én ebben a táborban még egyszer sem voltam, sem azon a környéken, ahol a koncertek voltak. A diákra térve – ő sokszor a társaságban egy török dalt énekelt, vagy a saját maga által megírt szövegeket rappelte. Végülis menőzésképpen. És én teljesmértékben meg vagyok bizonyosodva arról, hogy már találkoztam vele, és amikor ez történt, akkor a barátnőim is ott voltak, meg talán még pár osztálytársam, és egy buszon voltunk. De ez konkrétan lehetetlen, mert 1. Ez a diák Balaton környékén lakik, és eddig odajárt suliba. Én pedig Dunaharasztin, és eddig oda jártam suliba. 2. Csak osztálykiránduláson fordulhatott volna ez elő. De ez nem történhetett meg, mert mindig bérelt busszal utaztunk. Na, és most jön a ráadás. A diákról meséltem a barátnőimnek, és mutattam nekik fotót is róla. És nekik is rémlett. Egyszerűen nem tudom mi lehet ez. Eddig azt hittem, csak én egyedül vagyok így ezzel, de ezek szerint nem. Ráadásul lehet, hogy megkaptam a választ is: Hogy ezt valahogy megálmodtam.
2014. júl. 27. 23:21
 25/27 anonim válasza:

Régi kérdés, de én is tapasztaltam ilyeneket. Pl 5 éve álmodok egy Anita nevű lányról, már emlékszem a csókja ízére, az illatára, stb. Majdnem hetente látom álmomban, már az eljegyzésünket is megálmodtam.

Emlékszem, hogy milyen helyeken játszódik az álmom, ez elég fura.

2015. szept. 9. 15:11
 26/27 anonim ***** válasza:
Vagy lehet, hogy egy olyan helyen jártál, ahol előző életedben.
2016. ápr. 5. 15:38
 27/27 anonim ***** válasza:
A 22-eshez hasonlo almom nekem is volt gyerekkoromban, ahol leletek feltarasan dolgoztak. De inkabb regeszek, mint banyaszok, vmiket astak ki a földböl es tanulmanyoztak vagy ertekeltek. En is idegennek ereztem magam közöttük es amikor ertetlenkedve szoltam, nagyon megneztek es ettöl fogva a hozzam viszonyulasuk borzongasszerü felelemerzetet keltett bennem. Olyan volt az egesz, mintha addig nem vettek volna eszre csak attol fogva jöttek volna ra, h en nem közejük tartozom. Bar a kinezetük normalis emberhez hasonlo, ahogy en is kinezek, igy ez alapjan nem tüntem fel. Több reszletre mar nem emlekszem igy evtizedek tavlatabol, de ezek azert maradtak meg bennem, mert olyan valosnak eltem meg, mintha a valosagban akkor törtenne.
2016. ápr. 5. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!