Mit jelenthet ez? 14/L
igaz, igaz, de szerintem a medvének csak van valami jelentése. különben nem lenne részeg... a másik:
egy játékban vagyok, mikor megfog egy óriási majomféle szörnyeteg és eldob. a fájdalmat átéreztem, s elkezdtem futni. mikor kiértem a városba sínekhez, elütött egy villamos és Game Over-em lett. ezután egy ismeretlen helyszínen ébredtem, ami inkább egy bárhoz hasonlított. a bárban volt egy maffiavezér meg egy másik fekete öltönyös fazon. A maffiavezért ismertem, mert mély érzelmeket tápláltam iránta. S mikor odamentem és odabújtam hozzá, megjegyezte, hogy nem lehet több csóknál, mert el van vetélve (vagy nem is tudom, hogy mondják/írják, s azt sem értem, miből gondolta, hogy én többet akarok, minden esettre valóban többet akartam) s végül is a szép álmom itt megszakadt... csak arra vagyok kíváncsi, hogy nem saját szemszögemből láttam a dolgokat, hanem láttam saját magam is, netán ez jelenthet valamit?? vagy egyáltalán a maffiavezér, vagy az érzelmek?
Miért nem lehet egyszerűen elfelejteni?
Volt, már elműlt, hagyd a fenébe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!