Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogyan zárhatom ki az álmaimból?

Hogyan zárhatom ki az álmaimból?

Figyelt kérdés

Van egy pasi,akivel már többször álmodtam. Mindketten párkapcsolatban élünk,soha nem volt köztönk semmi,és csak ritkán találkozunk munka miatt(de soha sem kettesben,személyes dolgokról még nem is beszéltünk). Álmaimban azonban nagyon közeli viszonyban vagyunk egymással.Ezekben az álmokban mindig jelen van a tudat is,h neki is van barátnője,és nekem is ott a párom. De mégis...

Egy ideje nem álmodtam vele,kerültem is a srácot,hogy véletlenül se foglalkoztasson,de most újra vele álmodtam.

Bűntudatom van ezek miatt az álmok miatt,egyrészt mert bennük megcsalom a párom,másrészt a pasi barátnőjével jóban vagyok.:S Megnyugodtam,hogy már nem "kísért",de most újra,és az a legrosszabb,hogy az ilyen álmok után napközben nem megy ki a fejemből.

Van arra vmi praktika,hogy kitöröljem az álmaimból?(a valóságban nem tudom el kerülni az összes találkozást vele,már egy ideje így is kínos,és már-már feltűnő(ő legalábbis biztos észrevette,hogy kerülöm:S:S)

2011. szept. 14. 13:48
 1/5 x) ***** válasza:
Lehet hogy tudat alatt vonzódsz ehhez a férfihoz. Egyébként nincs ebben semmi rossz, csak álom. Főleg ha szereted a párodat.
2011. szept. 14. 14:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért kevered össze az álmaidat a való élettel? Nem igazán kellene "menekülni" a szóban forgó ismerős elől egy álom miatt. Inkább az álmod jelentését próbáljad megérteni, megfejteni.
2011. szept. 14. 20:14
 3/5 anonim válasza:
Valahogy tisztázd magadban hogy tényleg nem vonzódsz e hozzá mert lehet hogy megálmodtad hogy a jövőben mi fog történni lehet hogy majd összejössz vele.
2011. szept. 18. 16:39
 4/5 A kérdező kommentje:
:S Ideje volt már bevallani magamnak,hogy bejön nekem ez a srác...igazából már első találkozáskor "éreztem vmit",de gyorsan el is nyomtam magamban,nem foglalkoztam vele,mivel csakis a barátomra koncentráltam. Az álmok miatt viszont újra előjött ez az érzés,és így utólag visszagondolva,ha korábban nyitott szemmel jártam vna észrevehettem vna bizonyos jeleket a részéről...Mostanra változott a kapcsolatom a párommal,akiről azt hittem,örökre együtt maradunk,stb...nem vagyok már biztos ezekben a dolgokban,és napok óta őrlődöm,mivel tudom,h ő mindennél jobban szeret engem,és nem változtak az érzései irántam...olaj a tűzre,h ma megint vele álmodtam...nem értem,miért csinálom ezt tudat alatt,hiszen bármi történne köztem és a párom közt,ezzel a pasival akkor sem lehet köztünk semmi,hiszen ott a barátnője,akihez több éve hűséges....De még mindig nem tudom,h hogy zárhatnám ki a (vágy?)álmaimból...
2011. szept. 18. 16:55
 5/5 anonim ***** válasza:

"Legyen a mélységnek fény,

A túl sekélynek nincs esély.

Az élet nem színjáték,

de ha játszani kell,

csak őszintén"

[link]

2011. szept. 19. 19:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!