Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tökéletes családmodell? Létre...

Tökéletes családmodell? Létre kéne hozni ezt a világot. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Múltkor azt álmodtam ,hogy egy olyan világban élek ahol csak szőke hajú és kék vagy zöld szemű ,világos bőrű emberek élnek.

Egy családban én voltam az anya ,volt egy szőke hajú,kék szemű, erős férjem

Ebben a világban nem volt háború, nem voltak csúnya és szép emberek, mindenki tökéletes volt.

Minden olyan harmonikus volt ebben a világban.

2011. aug. 21. 12:24
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

23.50

sarkított példát hoztam, de szerintem intelligens emberek tudnak tanulni a múlt hibáiból is, én pl. anélkül is tudtam volna, hogy veszélyes az utca, hogy bármilyen erőszak esett volna ellenem. ugyan így tudom, hogy milyen rossz a háború, bár még sosem feküdtem éhezéstől, sebláztól kábán a sárban, de mégis átérezhető a sok szörnyűség. úgyhogy szerintem nem kell átélni a rosszat, hogy értékeljük a jót. csak intelligens viselkedést kell tanúsítani.

2011. aug. 24. 08:38
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te most komolyan elhiszed, hogy ha mindenki szőke és kék szemű lenne, akkor békés lenne a világ? Az emberek nem azért háborúznak, mert barna/fekete hajuk van, és azért se, mert zsidók vagy feketék, hanem mert több hatalmat akarnak és/vagy valaki elnyomja őket és ebből elegük van. Tegyük fel, hogy valahogy sikerül elérned, hogy minden ember világon plasztikáztassa magát - és akkor mi van? Azok akik eddig háborúztak ezután is fognak, az afrikai szegény családoknak még mindig nem lesz pénzük stb. Tévedésben élsz, ha azt hiszed, hogy a világon minden rossz dolog a rasszizmus miatt van.
2011. aug. 24. 13:16
 33/37 Solarian ***** válasza:
77%
Tudod ez milyen idealizmusba volt az ideális világkép? A nácizmusba! Erről ennyit.
2011. aug. 24. 13:56
 34/37 anonim ***** válasza:
szerintem ez a kívül megmutatkozó belső harmónia jele, nem vagy rasszista, csak szereted a jó embereket, ez a sok világos árnyalat a jó jele, de a szemük pl kék, nem fehér, így nem a legjobb, csak annyira amennyire lehetséges
2011. aug. 24. 18:39
 35/37 anonim ***** válasza:

pedig az se' lenne kutya! fehér szeműek is :)

és lehetne fehér haj: mint a M.A.G.U.S-ból a kyrek, vagy a Tűz és jég dalából a Targaryenek :)))

2011. aug. 25. 08:39
 36/37 anonim válasza:
100%
ha az emberek tökéletesek lennének minden unalmas lennem, nempedig harmonikus.ez nekem túl hitleres
2011. szept. 14. 13:56
 37/37 anonim ***** válasza:
34%
annyian hozták a nacionalizmus és H. példáját, pedig ez baromság. nem tudtok elszakadni egy történelmi eseménytől, amikor is általános témáról van szó. persze, ezek a hozzászólások is egy megközelítést dolgoznak fel, na de ennyien ugyan abból az irányból..
2011. szept. 14. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!