Tökéletes családmodell? Létre kéne hozni ezt a világot. Mi a véleményetek erről?
Múltkor azt álmodtam ,hogy egy olyan világban élek ahol csak szőke hajú és kék vagy zöld szemű ,világos bőrű emberek élnek.
Egy családban én voltam az anya ,volt egy szőke hajú,kék szemű, erős férjem
Ebben a világban nem volt háború, nem voltak csúnya és szép emberek, mindenki tökéletes volt.
Minden olyan harmonikus volt ebben a világban.
13:06
Igen, az emberiség történelmét is tiszta lappal kezdhetnénk.
kérdező, be vagy tépve???
génsebészkedj, mikor a világban most is, amíg ezeket írjuk ÉHEN HALNAK AZ EMBEREK.
Most is éhen hal egy kisgyermek az anyja karjában. Tökéletes családmodell.
Inkább azon töprenj,álmodozz, hogy segíthetsz a szegényeken.
13:07
Az éhezés a háborúk miatt van, tehát ebben a világban éhezés sem lenne.
Persze, ez mind szép és jó, amit leírsz, de kérlek, fogj fel pár dolgot.
Nem attól lesznek boldogak az emberek, mert szőke hajuk van, és kék szemük. Ha nálad itt kezdődik a boldogság, az már régen rossz.
Nem fog neked több mint hat milliárd ember kés alá feküdni, mert nem felel meg az elvárásaidnak.
Én is jól éreztem magam már pár álmomban, mégsem erőszakolom rá a többi emberre, nemhogy egy egész világra - ahogy semmilyen normális ember sem.
Az a világ, amiről beszélsz, NEM LÉTEZIK. Emberek vagyunk, érzésekkel, nem robotok, akiket beprogramozol a szép élet funkcióra, és minden tökéletes. Mindig is lesz gyűlölet, megvetés, bosszú, harag. Nem tudod manipulálni az emberek érzéseit.
Amiről te beszélsz, az egy mesterkélt álomvilág, ami sosem valósulhat meg - legalábbis ezen a földön.
Csak nem olvastad Scott Westerfeld könyvét?
Ha annyira meg akarod valósítani az elképzelésedet, szedj össze néhány qrvára naiv embert, és költözzetek a Napba!
Na, mindegy.
Én csak az embereknek akartam segíteni, írok egy könyvet hátha valaki majd az utókorból megvalósítja ezt az álmot.
Ez volt életemben az egyetlen álom.
Egyébként nem hallottátok még ezt?
"Fekete mint az ördög"
Napitroll.
Ne válaszoljatok, majd megunja a hülyeségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!