Miért álmodok ilyet?
Azt álmodtam, hogy egy szobában vagyok aminek nem volt ajtaja. volt benne egy ágy meg bútorok. Ketten voltunk a szobában. Egy lány akinek élénkék, hosszú haja volt és én. Olyan volt mintha a lelkünk egy lett volna, mert mindig csak az egyikünk volt fent. Amikor elaludtam akkor ő felkelt, amikor ő aludt én voltam ébren. Mintha a lelkem belé szállt volna és akkor én voltam a sima test és fordítva. Valahogy mégis tudatosan láttam a történteket. A lány mikor magánál volt csak a zöld falra festett pöttyöket és közben sír. Minden nap semmi mást se csínál csak pöttyöket festett a falra és közbe potyoktak a könnyei.
Mi lehet ennek a jelentése?
Kevés az információ. Ha ezt álmodtad, valóban az a lány is te voltál, tudatalattid része. Gondold végig a szimbólunokat, mert erre csak te tudod a választ!
Mit szimbolizál, mi jut eszedbe a pöttyökről(színe, bármi). Mit szimbolizál a hosszú kék haj. A többi álmoskönyv általánosít. Ezért nem jó, mert az átlag ember szimbolikáját tartalmazzák. Ilyenkor írd le egy füzetbe az álmot, mihelyt felkelsz, minden részletét, aztán gondolkozz el s szimbólumokon!
Doktor nyami-nyami vagyok szerintem nyúlj bele a gagyádba
és szorongasd meg a tökeidet.
ha úgyse sikerül dugasd magad zacsin :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!