Miért álmodok mindig ilyet ezzel a hellyel kapcsolatba?
Szóval, ahol élek településen az állomásnál van egy bolt mellette egy kocsma, és már kb 5 x álmodok olyat hogy a boltba.. mindig más ismerősökkel ott vagyok, vagy előtte.Multkor pl a legjobb barátommal voltam bent, és még egy ismerőssel, és azt álmodtam hogy a padlón összeesett és meghalt, és én voltam a hibás, aztán megint ott a bolt előtt volt valami álmom, amire nem emlészem.Aztán még egy pár azok kiestek de rémlik hogy egy kutya is volt benne ..meghalt...És most éjjel azt álmodtam hogy ott a boltba voltam ami mégis valami műtő volt és egy kiscicát műtöttek , aki szintén meghalt, de utána feléleld..
Nekem ez nagyon furcsa hogy ott, azon a helyen , amikor azzal álmodok valaki vagy valami meghal..Mit jelenthet ez?
Semmi nem köt engem arra a helyre..néha kimegyek venni ezt azt és ennyi.az állomásra se sűrűn járok.Kicsit aggaszt, nem a e figyelmeztető álom ez ...Hátha egy külsős személy tisztábban látja.Köszönöm előre is. 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!