Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogy álmothattnék azzal...

Hogy álmothattnék azzal kapcsolatba, amiről én szeretnék?

Figyelt kérdés
Hát..ez nem a legjobb megfogalmazás.. Pl, ha én egy "fiúról" szeretnék élmodni, akkor mit tegyek, hogy arról álmodjak?:)
2010. máj. 14. 17:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ezt nem, lehet irányítani. Mondjuk azt mondják, azzal álmodsz amivel napközben foglalkozol, vagy tudat alatt...Érted?
2010. máj. 14. 17:46
 2/15 A kérdező kommentje:
aha =/ Kár..pedig jó lenne :)
2010. máj. 14. 17:50
 3/15 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne :D
2010. máj. 14. 18:15
 4/15 anonim válasza:

nekem már sokszor volt,hogy arra gondoltam amivel álmodni szerettem volna és hát kb. 50 %-ban bejött :D

De tényleg ha nagyon foglalkozol egy dologal akkor lehet hogy azzal álmodsz, de lehet hogy épp ellenkezőleg fog hatni =(

2010. máj. 14. 18:25
 5/15 anonim ***** válasza:
Én tudom irányítani. De nem tudom elmondani, nekem mitől sikerül. Simán csak annyit teszek, hogy elalvás előtt nagyon erősen koncentrálok arra a személyre/történetre, amiről álmodni szeretnék, és ennyi. De vannak még furcsa dolgaim az alvásommal kapcsolatban, szóval lehet hogy valami defekt van az agyamban...
2010. máj. 14. 18:32
 6/15 anonim ***** válasza:

lehet irányítani, de sokat kell gyakorolni, alvás előtt meditálni kell, és koncentrálni arra, amiről szeretnél álmodni.

csak azt is meg kell tanulni, hogy reggel emlékezz rá, ezt is be lehet programozni, de mint írtam, sok gyakorlás kérdése az egész.

2010. máj. 14. 18:32
 7/15 anonim ***** válasza:
első válaszoló vagyok. Pl egész nap a barátomra gondoltam, mégsem vele álmodtam, de volt, hogy igen. Vagy tudat alatt féltem vmitől, és megálmodtam...
2010. máj. 14. 18:55
 8/15 anonim ***** válasza:

1. válaszoló.

olvasd el mit írtak a többiek, hogy mi a titka. meditáció, koncentrálás, alfába menés.. stb. nem a tudatoddal kell rajta gondolkodni egész nap, hanem elalvás előtt a tudatalattidba beégetni hogy mit akarsz! érted?

2010. máj. 14. 18:57
 9/15 anonim ***** válasza:
18.32 vagyok. Meditáció? Én ebben életemben nem hittem, nem is fogok az ilyen természetfeletti izékben. Szerintem inkább valami agyi folyamat lehet (pl. az agyam ezért felelős része jobban működik, mint másoknak).
2010. máj. 14. 19:02
 10/15 anonim ***** válasza:
Persze:) És köszi:)
2010. máj. 14. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!