Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet álombeli zuhanás?

Mit jelenthet álombeli zuhanás?

Figyelt kérdés
Álmomban mindig valamilyen magas helyről leesek .az a magas úgy 50 m és mint a lassított felvétel csak zuhanok és zuhanok és nem jut eszembe h álmodok .De szinte mindig csak zuhanok az összes álmomban . És esés közben meg mintha eljutna a tudatomig az h valahogyan tompítani kéne az esést és erre elkezdek szaltózni a a levegőben.XD
2011. júl. 28. 20:25
 1/5 anonim válasza:
Szerintem félelem lehet az alapja, félsz valamitől, amin hamar túl akarsz esni, de nem sikerül, vagy túl hamar jött és nem tudsz vele mit kezdeni. Tériszonyod van esetleg?
2011. júl. 28. 20:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem nincs, de az iskolában elég stresszesen telt el ez az évem:S
2011. júl. 28. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Oxigénhiány!!!

Nem horkolsz te véletlenül? Ez akár agykárosodást is okozhat!

Körzeti orvos -> beutaló -> Madarász u.-i alváslabor.

2011. júl. 29. 00:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem azért mondom, hogy megijesszelek, de ha 7 napig ugyanazt megálmodod, akk megtörténik... De sztem az is lehet, hogy már annyira parázol este az álmodon, hogy ugyanazt álmodod:) És ha én ezt álmodom, akkor ébredéskor olyan fura érzésem van, mintha tényleg leestem volna. Neked nem?
2011. júl. 29. 12:20
 5/5 A kérdező kommentje:
De nekem is.Köszönöm a válaszokat.:)
2011. júl. 29. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.