álombéli zuhanás, esetleges szívroham?
Elméletileg az emberei lény képes álmában meghalni, és erre példa is van idősebb korban.
De ha álmodban zuhanás közben becsapódsz, és látod a saját halálod ( nem feltétlenül ), akkor végül is, onnantól kezdve kicsi az esélye annak, hogy felébredsz. Mivel mindenki másképp reagál rá, de a becsapódás előtti felébredés, mindenkit ugyan úgy ér, felriadsz, megrázkódik a tested, valakinek megnő ilyenkor a pulzusa , kiver a víz.
valóságon alapszik, vagy csak szimpla teória?
viszont azt senki ne mondja " ő nem álmodik ilyet "
Hát ez sajnos a 21-es csapdája, mert aki esetleg át is élt egy becsapódást, még nem nyilatkozott.
Egyébként én is álmodtam már hasonlót, pl. a tavaly jún. elsején lezuhant Air France katasztrófája utáni napokban 3-4 alkalommal is álmodtam, hogy repülőn utazom, és egyszercsak elkezdünk zuhanni, hát mit mondjak, alaposan kivert a víz, mikor felriadtam...
De volt már olyan zuhanás-élményem, ahol a felriadás után még vagy fél óráig heves szívdobogásom volt.
Szóval ez azért nehéz kérdés, mert nincs rá tanu. :(
köszönöm, hogy válaszoltatok, ezek szerint ez tipikusan az a "mítosz" szerűség amit nehéz bizonyítani, de átélni annál könnyebb.
várom a további válaszokat.
Haltam már meg álmomban, szintén repülővel zuhantam le. A gép felrobbant, láttam a lángokat, és már teljesen beletörődtem, hogy nem élem túl. A becsapódásnál is jelen voltam, egy kis ideig fájt, aztán már nem láttam és hallottam semmit, csak nagy feketeséget. Aztán reggel úgy ébredtem, mintha semmi nem történt volna, bár érdekes volt, hogy élek még.
Amúgy van olyan rokonom, aki alvás közben halt meg, és olyan kíváncsi lennék, hogy mit álmodhatott akkor...
Kedves utolsó kommentáló
Engem is nagyon érdekel, ezért is tettem fel ezt a kérdést, hogy ti miként látjátok, vagy tapasztaljátok.
az álombéli zuhanásnál, légijármű baleseten kívül, részetek volt már olyanban amikor ti magatok zuhantok, egy sötét vagy esetenként más- más környezetben, amikor csak a testetek van, és más semmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!