Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » álombéli zuhanás, esetleges...

álombéli zuhanás, esetleges szívroham?

Figyelt kérdés

Elméletileg az emberei lény képes álmában meghalni, és erre példa is van idősebb korban.

De ha álmodban zuhanás közben becsapódsz, és látod a saját halálod ( nem feltétlenül ), akkor végül is, onnantól kezdve kicsi az esélye annak, hogy felébredsz. Mivel mindenki másképp reagál rá, de a becsapódás előtti felébredés, mindenkit ugyan úgy ér, felriadsz, megrázkódik a tested, valakinek megnő ilyenkor a pulzusa , kiver a víz.

valóságon alapszik, vagy csak szimpla teória?

viszont azt senki ne mondja " ő nem álmodik ilyet "

2010. aug. 20. 14:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem a kérdést :S Szóval most azt akarod kérdezni,hogy az igaz lehet-e,hogyha zuhanósat álmodik az ember,és nem riad fel a "becsapódás" előtt,hanem mégis földet ér,akkor igaziból meghal szívrohamban?
2010. aug. 20. 14:27
 2/20 anonim ***** válasza:

Hát ez sajnos a 21-es csapdája, mert aki esetleg át is élt egy becsapódást, még nem nyilatkozott.

Egyébként én is álmodtam már hasonlót, pl. a tavaly jún. elsején lezuhant Air France katasztrófája utáni napokban 3-4 alkalommal is álmodtam, hogy repülőn utazom, és egyszercsak elkezdünk zuhanni, hát mit mondjak, alaposan kivert a víz, mikor felriadtam...

De volt már olyan zuhanás-élményem, ahol a felriadás után még vagy fél óráig heves szívdobogásom volt.

Szóval ez azért nehéz kérdés, mert nincs rá tanu. :(

2010. aug. 20. 14:36
 3/20 anonim ***** válasza:
Énis álmodtam ilyet, hogy zuhantam de felébredtem mielőtt földet értem volna. Többször is volt ilyen álmom :O :S
2010. aug. 20. 15:02
 4/20 anonim ***** válasza:
jaaaaaa nem értelmeztem a kérdést. Tehát aki becsapódik az meghal álmában szívrohamban? szerintem ez lehetetlen :D
2010. aug. 20. 15:05
 5/20 A kérdező kommentje:

köszönöm, hogy válaszoltatok, ezek szerint ez tipikusan az a "mítosz" szerűség amit nehéz bizonyítani, de átélni annál könnyebb.

várom a további válaszokat.

2010. aug. 20. 21:18
 6/20 anonim ***** válasza:
Erről az "álombeli zuhanásról" már olvastam, velem is előfordult már. Állítólag attól van, h mielőtt elalszol, abban a pillanatban elernyednek az izmaid és az agyad lehet h azt érzékeli hogy zuhansz, majd az "ütközésre" felkészülve megrándul egy kicsit a test, amitől valaki vagy felriad vagy nem. Macskáknál is jól megfigyelhető ez a jelenség, náluk is remeg a cicabajusz és rángatóznak mielőtt elalszanak.
2010. aug. 21. 09:37
 7/20 anonim ***** válasza:

Haltam már meg álmomban, szintén repülővel zuhantam le. A gép felrobbant, láttam a lángokat, és már teljesen beletörődtem, hogy nem élem túl. A becsapódásnál is jelen voltam, egy kis ideig fájt, aztán már nem láttam és hallottam semmit, csak nagy feketeséget. Aztán reggel úgy ébredtem, mintha semmi nem történt volna, bár érdekes volt, hogy élek még.

Amúgy van olyan rokonom, aki alvás közben halt meg, és olyan kíváncsi lennék, hogy mit álmodhatott akkor...

2010. aug. 21. 13:29
 8/20 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó kommentáló

Engem is nagyon érdekel, ezért is tettem fel ezt a kérdést, hogy ti miként látjátok, vagy tapasztaljátok.

az álombéli zuhanásnál, légijármű baleseten kívül, részetek volt már olyanban amikor ti magatok zuhantok, egy sötét vagy esetenként más- más környezetben, amikor csak a testetek van, és más semmi?

2010. aug. 21. 15:43
 9/20 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen álmom lenni,de mindig felijedek,az apukám egyszer végig álmodta és azt mondta hogy a végén 1 kis székről esett le
2010. aug. 21. 18:04
 10/20 anonim ***** válasza:
Velem az szokott lenni, amit a 09:37-es írt.
2010. aug. 21. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!