Elméletileg az emberei lény képes álmában meghalni, és erre példa is van idősebb korban.
De ha álmodban zuhanás közben becsapódsz, és látod a saját halálod ( nem feltétlenül ), akkor végül is, onnantól kezdve kicsi az esélye annak, hogy felébredsz. Mivel mindenki másképp reagál rá, de a becsapódás előtti felébredés, mindenkit ugyan úgy ér, felriadsz, megrázkódik a tested, valakinek megnő ilyenkor a pulzusa , kiver a víz.
valóságon alapszik, vagy csak szimpla teória?
viszont azt senki ne mondja " ő nem álmodik ilyet "
"De ha álmodban zuhanás közben becsapódsz, és látod a saját halálod ( nem feltétlenül ), akkor végül is, onnantól kezdve kicsi az esélye annak, hogy felébredsz."
Hát, akkor én már sokszorosan halott vagyok ! :)
Nem, ez valami más. Valóban "meg lehet halni" miközben él az ember, de ez nem csak alvás alatt, hanem mély meditációs állapotban is előfordul.
Tanulmányoztad már az asztrál-projekciót ???
Tetszeni fog !
2010. aug. 23. 10:51
12/20 anonim válasza:
Szia! Nekem az egyik barátom ért már földet nem is egyszer álombéli zuhanása során, és nem halt meg! :-) Én is meglepődtem, hogy nem riadt fel előtte, mert én mindig fel szoktam!
2010. aug. 23. 11:15
13/20 anonim válasza:
Én azt olvastam, hogy ez az "élmény" az evolúció hagyatéka. Vagyis amikor még fáról fára ugráltunk akkor komoly szintkülömbség változásokat élhettünk meg ( esetleg le is zuhantunk ). De bárhogy is van tényleg furcsa, én még soha sehonnan nem zuhantam le de álmomban még is megélem. Becsapódnom még nem sikerült de arra ébredek mint ha az ágyra zuhantam volna.
2010. aug. 24. 00:17
14/20 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm szépen a válaszokat :)
Ezek szerint mindenki másként éli meg.
és várom a további válaszokat : D
egyre érdekesebb vagyok ezen a téren.
2010. aug. 24. 11:21
15/20 anonim válasza:
Nálam kismilliószor volt olyan, hogy álmomba zuhantam, de mindig felébredtem mielőtt meghaltam volna (mikor felébredtem, reszkedtem, kirázott a hideg). De egyszer már álmodtam olyat, hogy az egyetemen voltam és betört a víz, nagyon nagy víz volt és már kezdtem elájulni és éreztem, hogy meghalok de pont akkor ébredtem fel. Akkor fél óráig nem tudtam elaludni úgy reszkedtem... egyszer szivesen meghalnék álmomba, lehet, hogy álmomba meghalnék, akkor álmomba kilépnék a testemből és isten elé járulnék... fene tudja!
2010. aug. 24. 12:52
16/20 anonim válasza:
Én igazából már haltam meg álmomban.
Autóval a vízbe zuhantunk, meghaltunk és fehér "fényként" emelkedtünk a levegőbe. Aztán ott vége lett.:D
2010. aug. 24. 13:03
17/20 anonim válasza:
Ja, nem éreztem semmit, nyugodtan keltem fel, mintha semmi sem történt volna:)
2010. aug. 24. 13:05
18/20 anonim válasza:
Én nem egyszer álmodtam olyat,hogy zuhanok és be is csapódtam :D ,de még élek.Nem rázkódtam meg,mikor ezekből az álmokból ébredtem.Az egyik ilyen álmom után egyszerűen csak szomorúságot éreztem.A másik zuhanós álmom után sírva ébredtem.De csak azért sírtam,mert a barátom is velem együtt lezuhant és láttam ,hogy ő is meghalt.
2010. aug. 24. 18:07
19/20 anonim válasza:
Hozzátenném,hogy ennek a mítosznak az alapja az lehet,hogy akinek eleve gyenge,beteg a szíve az szívrohamot kaphat egy nagyon megrázó álom hatására.Egy egészséges embernek is megdobogtathatja a szívét egy ijesztő álom,de rá ez nem veszélyes.Egy beteg szívű ember viszont belehalhat.
2010. aug. 24. 18:11
20/20 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm, a normális válaszokat! sokat segítettek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!