Mit jelent ez az álom? (picit vicces)
azt álmodtam hogy a suli alatt börtön van ahol fogva tartják Lenint és az egyik haverom kiengedte lenéztünk egy kicsit a börtönbe ahol bordásfalon akasztották az embereket és alulra tették a híres embereket és beszéltem Vinyvel a jersey shorból akit akasztottak utána tesi óra következett én ahogy öltöztem valahogy lekevertem a ruháimat és meztelen voltam átmentem a lány öltözőbe és láttam az egyik lány osztálytársamat meztelenül utána visszamentem a fiú öltözőbe és az egyik haverom adott egy székely népviseleti inget utána beesteledett és Lenin visszajött egy csapat katonával az egyik ismerősömnek szőrös az orra(a való életben is ő azt mondja róla ezek a szenzorai)a szenzoraiból puskák nőttek ki és ezzel vertük vissza a focipálya felől jövő iskolát ostromló szovjet csapatot és utána felébredtem
MIT JELENT EZ AZ ÁLOM?
Az álmok általában majdnem arról szólnak, amikkel a közelmúltban foglalkozol. Ez alapján a te életed (picit vicces):
A suliban a kedvenc órád a tesi, ám mivel most nincs iskola, ezért elkezdtél tanulgatni, pont Lenint. Miután befejezted a tanulást, megnézted a Jersey Shore következő részét. Eután szexuális vágyat éreztél valami iránt, és hogy ezt lehűtsd, kimentél sétálni a faluba/városba, és láttál székely népviseleti ingben egy embert a focipálya mellett. Éjszaka pedig ahelyett, hogy aludtál volna, megnéztél egy horrort.
:D:D:D
Az utolsónak mondom, h elég hülyeséget mondott. Nekem már volt ennél durvább álmom is sz'al... ja.
Na de a lényeg: val'szeg semmit nem jelent az álmod. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!