Bbarbyyy kérdése:
Miért álmodom meg a jövőt?
Figyelt kérdés
Álmomban megálmodok pár másodpercet, (pl. hogy elkérem apu e-mail címét) és az pár nap múlva megtörténik. Miért van ez?2011. ápr. 28. 20:07
11/24 Tom Benko válasza:
Véletlen egybeesés. Az agy néha produkál furcsa dolgokat, ilyen az is, hogy két esemény ha egybeesik, összeköti őket.
12/24 anonim válasza:
hát nálam az a probléma hogy szinte mindent megérzek és amit álmosok szinte 10 ből 8 beválik!!!
13/24 anonim válasza:
És nem gyúrtok a lottó számokra???
14/24 anonim válasza:
hát ez nem véletlen egybeesés
az agyunk nagyon kevés részét használjuk ki , álmodban meg többszörösen működik
simán legenerálod előre a lehetséges kimenetelét a következő napodnak , de csak kereteken belül
15/24 anonim válasza:
de várjál ez baromság(azemailelkérős példa) ..én olyat is tudok álmodni hogy ,kimegyek wcre .. tuti hogy valóra válik
ezen felül abszolút reálisnak tartom a dolgot.. hallottam már nem egy esetet mikor a fickó agyiprogramozással elérte hogy lottót fog nyerni és sikerült is
16/24 anonim válasza:
nem olvastam el az összes választ,de az nem jutott eszébe senkinek,hogy azért kérdeted el apád email-jét mert ezt álmodtad? Mármint,hogy megálmodtad és eszedbe jutott,hogy milyen jó lenne elkérni?
17/24 anonim válasza:
és azt nem álmodtad meg hogy mikor fogok ismét szarni?
19/24 anonim válasza:
Igazából minden egyszerre történik, ennyire egyszerű!
20/24 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdeztem meg, igazából a kérdés után jöttem rá, hogy ezt már megálmodtam. De az miért van,hogy akkor pont onnan jöttem ki, és apu pont ott állt, ahol megálmodtam, és ugyanazt mondta?
2011. ápr. 29. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!