Miért álmodják meg az emberek a jövőt?
Nos!
Azért nem hiszem el neked, mert azt írtad, hogy többször is megálmodtad. Az álomban pedig a világon bármi megtörténhet, néha jövőbelátás, de nem mindig ugyanazt látjuk. Életünk bármelyik részét láthatjuk.
A másik:
Más ember testében nem lehetünk álmunkban sem.
Vagy úgy láttad meghalni, hogy ott voltál a közelben, és láttad az autót, vagy pedig kamuzol. Mivel amikor a jövőbelátás van, akkor olyan nincs, hogy más testébe bemész, és onnan mész el, mert akkor személyiség csere lenne, és hát az eléggé lehetetlen dolog :D
Ezért én 75%-ot adok arra, hogy nem mondasz igazat.
De istenem, egy ennyit ne keljen már elmagyaráznom...
Mondtam is már egyszer!!!
AZ ÁLMODBAN A VILÁGON BÁRMI MEGTÖRTÉNHET!!!
Nem mindig az van, ami meg fog történni.
Az emberi agyról valóban keveset tudunk és az álmokról is. Akár az is lehet hogy olykor (nem mindig de olykor) láthatjuk az álmunkban a jövőnket de ezt elfelejtjük vagy csak részletekre emlékszünk (déjà vu).
De az szerintem teljesen kizárt hogy időutazás történt volna. Sőt maga az időutazás is lehetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!