Furcsa rémálmok, mintha közölni akarnának valamit. De
mit?
Figyelt kérdés
Egyik nap azt álmodtam, hogy itt volt nálam az egyik barátnőm, én meg nagyon ideges voltam de azt nemtudom miért, csapkodtam mérgelődtem kiabáltam, a barátnőm meg mondta hogy nyugodjak le üljek már le meg stb. aztán mondta hogy forduljak már meg. én meg idegesen fordultam meg hogy "mivan." és az ágyamon ült egy kislány kétségbe esett arccal nézve engem, de mint egy zombi úgy nézett ki sötét koszos repedt sebes bőre volt, a ruhája szintén, az arcát alig lehetett látni mer belelógott a haja és dülöngélt előre hátra és nézett rám és azt mondta hogy "ne bánts" és könyörgött és sírt nagyon. én meg ráis rá kiabáltam hogy "kivagy te? mit akarsz? mér vagy itt? mennyél már innen" és ennyi ezután felébredtem sírva. Meg ha még belefér, másnap olyat álmodtam hogy egy rokonomnak született egy gyereke. (igazából van egy másfél éves kisfia, de ez most mindegy) álmomban kislánya született. és álmomban másnap fogta a gyereket és kiabálta hogy meghalt meghalt a gyerekem meghalt. de aztán ő tök nyugodtan viselkedett nem sírt csak mutatta hogy meghalt, mintha természetes lenne..egy. én meg iszonyatosan sírtam hogy egy újszülött csecsemő, meghalt. és kis bársonyos rózsaszín kis rugdalózóba volt kis rózsaszín sapka a fején, feje oldalra le borult a vállára szeme is csukva. később meg a rokonom, de még ez is az álmomba volt. szóval később be adtak neki egy olyan szert ami amúgy tiltott, mert az visszahozza a halottat az életbe. és ők beadták neki és már egy 6 éves meg elevenedett kisfiúként tért vissza, rosszalkodott, stb. Bocsi a hosszú szövegért.:S de szerintetek ezek akarnak valamit közölni? és ha igen akkor mit?
2011. febr. 9. 17:42
1/6 A kérdező kommentje:
amúgy 15 éves vagyok.
2011. febr. 9. 17:43
2/6 A kérdező kommentje:
és ha valaki mondani akarná hogy túl sok horror filmet nézek, már két éve nem nézek egyáltalán TV-t meg semmit, nem kötnek le az ilyen dolgok.
2011. febr. 9. 17:44
3/6 anonim válasza:
Túl kevés horrorfilmet nézel.
2011. febr. 9. 19:08
4/6 anonim válasza:
Gyermek
Lehetõség, ígéret, amely az Ön lelkében lakozik. Képesség az önálló alkotásra, de a lázadásra is. A Gyermek hatalmas sziklákat mozdíthat meg, ha a Felnõtt realizmusával szövetkezik. Artemidoros. Kisfiú: valami jó következik. Kislány: valami veszteség. Daniel. Gyermekek játéka: boldogság. Nikephoros. Ha gyermeket hordasz, veszélyt jelez. Cayce. 1. Egyszerûség, õszinteség. 2. Felelõsség (iránta).
2011. febr. 9. 21:19
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos választ.:)
2011. febr. 9. 21:23
6/6 anonim válasza:
Ugyan nem ismerlek, de szerintem az álmodban a kislány te magad vagy, legalábbis egy részed. Nincs valami miatt bűntudatod, nem fordult elő mostanában, hogy dühös voltál magadra? Nekem ez ugrott be róla először...
A másodikról pedig... a csecsemő általában valami újnak a születését jelképezi, lehet ez bármi újdonság az életedben. Az álom maga pedig utalhat arra, hogy valami újdonságról azt hiszed, hogy nem jár sikerrel, nem következik be, és ettől szomorú vagy, de meg lehet találni a módját, hogy megvalósuljon.
Nekem ennyi jött be az álmaidról, ha ismernélek könnyebb lenne :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!